Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány terhes de én nem akarom a babát akkor mit lehet tenni?
Exbarátnőm terhes.Lehetséges,hogy tőlem.Azt akarja,hogy menjek vissza és neveljük fel.
Én ezt nagyon nem akarom.Egyrészt kiszerettem belőle,másrészt a mostani barátnőm is megtudta és kidobott.
Tudom nekem nincs beleszólásom,de mit lehetne tenni?Én húzom a rövidebbet?
Mindig védekeztünk,az elején gumival.Utána tablettával.Amit szerintem nem szedett be :(
Semmit. Lépsz, és nem nézel vissza. Akarni nem egy másik ember életének a hazardirozásával kell.
Ehhez a nőhöz eszed ágába ne legyen visszamenni. Sem a gyerek miatt, sem semmi miatt.
Semmit.
Csináltass egy apaságit!
Tanulság: ezért húzok én mindig gumit. Azt látom, hogy a farkamon van. A tablettát meg nem 100%, hogy bevette.
A nő azért azt elvárhatja tőled, hogy fizesd a gyermektartás. Csak egy valamit tarts észben: a gyereket ketten csináltátok, és joga van élni. Ha látni nem akarod, akkor legalább fizesd a tartást.
...
Azért szerintem csináltass egy DNS tesztet, mert néha csalnak az olyan nők akik a gyerekkel akarnak zsarolni valakit.
#5: akkor terhel téged a dolog, ha tényleg te vagy az apa.
Pontozzatok le nyugodtan, de ezért mondom én mindig, hogy csak egy jól működő, érett, bizalmas kapcsolatban lehet elhagyni a gumit, hiszen mint látod, simán megszívhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!