Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a lány terhes de én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány terhes de én nem akarom a babát akkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Exbarátnőm terhes.Lehetséges,hogy tőlem.Azt akarja,hogy menjek vissza és neveljük fel.

Én ezt nagyon nem akarom.Egyrészt kiszerettem belőle,másrészt a mostani barátnőm is megtudta és kidobott.

Tudom nekem nincs beleszólásom,de mit lehetne tenni?Én húzom a rövidebbet?

Mindig védekeztünk,az elején gumival.Utána tablettával.Amit szerintem nem szedett be :(

2013. okt. 27. 17:58
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
nemet mondasz. Max kapsz egy idézést apaság megállapítására. Aztán vársz, hogy mi lesz az eredménye. Ha neked áll a zászló, akkor tartásdíj megállapítás a bíróságon és annyi. Sajnos ha a lány meg akarja tartani, nem tehetsz semmit. Legközelebb ne bízz meg, csak magadban és a gumiban.
2013. okt. 27. 18:04
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha tőled terhes, és megszüli, akkor nem tudsz kibújni a felelősség alól, gyerektartást kell fizetned. (Ha tagadod az apaságot, a bíróság genetikai vizsgálatot rendel el, és ha bizonyított, hogy te vagy az apa, mindenképpen megítélik a gyerektartást. Ha nem fizeted, behajtják rajtad.)

Ezek a kilátások... jó lenne, ha meg tudnátok beszélni, hogy egy gyerek nem játék, nem zsarolóeszköz. Mondd el, hogy te vele semmiképpen nem szeretnél kapcsolatot. Ha megszüli a gyereket, akkor apasági vizsgálatot kérsz. Ha a tiéd, akkor vállalod a felelősséget (úgyse tudsz mást tenni), de jobban tenni, ha nem tolna ki minden érintettel... legfőképpen a saját gyerekével!

2013. okt. 27. 18:05
 13/37 anonim ***** válasza:

(5) Kérdező, mivel a nő követelőzik, és becsapott, és kötelez arra, hogy neveld vele együtt fel-igy máég mindig kevesebből úszod meg a gyt-al, mint ha 50 évesen elszedné minden addigi keresetedet, és javaidat, és lelépne egy 30-as pasival.

Akkor lennél nehéz helyzetben, ha a nő nem szólt volna, és évekkel később jöttél volna rá, hogy van egy gyermeked, amit csendben a másik nő egy fillér követelés nélkül nevelt volna fel, és meglátnád mit vesztettél..

Mert abból nem birnál lelkileg sosem felállni.Egész életedben nyögnéd.

2013. okt. 27. 18:07
 14/37 anonim ***** válasza:

Ha tied a gyerek, a jog egyértelmű.

Ha nem a tied a gyerek, a jog egyértelmű.

2013. okt. 27. 18:07
 15/37 anonim ***** válasza:
korotok?
2013. okt. 27. 18:09
 16/37 anonim ***** válasza:

'50 évesen elszedné minden addigi keresetedet, és javaidat, és lelépne egy 30-as pasival.

Az ilyen tipusú nő, euzt mindig az esetek 90% ban megszokta lépni. De szerető az tuti.

2013. okt. 27. 18:11
 17/37 anonim ***** válasza:
71%

A legfontosabb dolog:

menj el az exeddel egy nőgyógyászhoz, úgy, hogy te is ott legyél, és közvetlen halld a vizsgálatot, meg amiket a doki mond. Majd ha a doki azt mondja, hogy valóban terhes, azonnal csináltass minél előbb egy apasági tesztet. Magzatból is lehet DNS tesztet. Az eredményt papíron kérd, és a saját szemeddel lásd, hogy 99,99%-ban te vagy-e az apa, vagy sem. A volt nődben meg e bízz, vedd kezedbe az irányítást. Hallottam már nem egy esetről, amikor a nő azt állította, hogy xy az apa, végül még sem ő volt.

2013. okt. 27. 18:14
 18/37 A kérdező kommentje:

Én 23 vagyok ő 21.

Babával nincs nagy bajom,csak a csajjal.Semmije sincs.Nálam lakott.

Most nekem sincs semmit,se munka a barátnőmet elvesztettem miatta.

2013. okt. 27. 18:14
 19/37 anonim ***** válasza:
*ne bízz
2013. okt. 27. 18:15
 20/37 anonim ***** válasza:

' amikor a nő azt állította, hogy xy az apa, végül még sem ő volt.

Ez így van. Ezért veszélyes az a nő, aki ezt nem teszi, hanem hallgat, mert nála 100%, hogy az az apa.

2013. okt. 27. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!