Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a lány terhes de én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány terhes de én nem akarom a babát akkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Exbarátnőm terhes.Lehetséges,hogy tőlem.Azt akarja,hogy menjek vissza és neveljük fel.

Én ezt nagyon nem akarom.Egyrészt kiszerettem belőle,másrészt a mostani barátnőm is megtudta és kidobott.

Tudom nekem nincs beleszólásom,de mit lehetne tenni?Én húzom a rövidebbet?

Mindig védekeztünk,az elején gumival.Utána tablettával.Amit szerintem nem szedett be :(

2013. okt. 27. 17:58
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%

Mi az hogy nem akarod???

Szex az megy, következmény, felelősség semmi???

Az a mocskos egyház, hogy nem tartja jónak a házasság előtti szexet, pedig mennyi problémát el lehetne vele kerülni. :) Főleg az ilyen kis dugógépeknek, akik csak dugni tudnak, de agyuk nincs. :)

2013. okt. 27. 18:19
 22/37 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a baba? Egészséges? Nem lehet, hogy csak MONDJA, hogy terhes?
2013. okt. 27. 18:19
 23/37 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés ez, és jó palira vett titeket.
2013. okt. 27. 18:21
 24/37 anonim ***** válasza:

21

Nem azzal volt itt a baj h szexelt, hanem azzal h a csaj becsapta. Ha tényleg szedte volna a gyógyszert akkor nincs gond, de gondolom érezte h bajok vannak és inkább nem vette be. Számára ez a gyerek csak egy eszköz h a kérdezőt zsarolhassa, mert nélküle semmije sincs.

Kérdező

Én a helyedben szépen elmagyaráznám h ettől nem fogod szeretni és nem fog érdekelni. A gyereket támogatod, de őt nem akarod látni, pénzt nem adsz neki, csak a gyereknek (megveszed ami kell), hozzád nem költözhet.... stb. Lehet h hirtelen kiderülne h nem is tied a gyerek v nincs is.

2013. okt. 27. 18:23
 25/37 A kérdező kommentje:

4 vagy 5 hónapos.

Azért védekeztünk,hogy ne legyen gyerek.Az meg pofátlanság,hogy Ő nem szedte be pont AZÉRT,hogy TŐLEM legyen gyereke!

Érted?!

2013. okt. 27. 18:25
 26/37 anonim ***** válasza:

#21 az aztán tényleg mindent megoldana, ha a hézasság után derülne ki, hogy sz*r a szex.

Másrészt ha már ezzel hozakodsz elő, az egyház a hazugságot is tiltja, nemde?

Kérdező: ahogy már egyszer mondtam: a gumi a biztos. Mondani bárki tud bármit. Igen, mocsokság, ha így szedett rá, de te meg buta voltál, hogy vakon bíztál benne.

Mellesleg mostani, pontosabban már csak volt barátnőd is egy ostoba liba, ha pusztán egy zsaroló pletyka miatt otthagyott. (Mert ez nem több annál. Vagy ez nála így megy? Valaki odaállít, azt mondja neki, hogy a pasija exe gyereket vár, és máris szakít? Akkor ezt a csajt marha könnyű lepattintani a pasijáról.)

2013. okt. 27. 18:33
 27/37 anonim ***** válasza:

Ha 4 v. 5 hónapos terhes, akkor már nincs visszaút.

Akkor csak az apasági vizsgálat eredményében bízhatsz. És ha jót akarsz, akkor elküldöd anyukát egy jó pszichológushoz (akár azon az áron, hogy te fizeted), különben a defektjeit szépen örökíti tovább a TE gyerekednek!

2013. okt. 27. 18:33
 28/37 anonim ***** válasza:
sajnos a hatàlyban lévö törvények szerint felelösséggel tartozol...Mondj le rola. Ha nem akarod, nem kell! ne hagyd, hogy a nyakadba akasszanak valamit, mert az nagyon nem fair!!!
2013. okt. 27. 18:34
 29/37 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a jogot, de talán (nagyon TALÁN) kezdhetsz valamit azzal, hogy megtévesztett. Konzultálj ügyvéddel.
2013. okt. 27. 18:34
 30/37 A kérdező kommentje:

Megjelent a csaj a lakásunkon,hogy az én gyerekem és vissza akar jönni.

Én mondtam,hogy az ex de hogy terhes azt nem tudtam.kaptam egy pofont és el is ment.

2013. okt. 27. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!