Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom alvási szokásai másoknál is ismerős?
Figyelt kérdés
Kicsit idegesítő már,hogy szinte velem takarózik.Konkrétan ide oda ràngatt és rendszerint felébredek rá..Össze vissza nyálazz mint egy kisbaba.
Azt mondja,hogy nem tudom ,hogy miről beszélek....
Szerintem nem csak envgem zavarna,vagy örülnöm kéne?
én 21l ő 22f
2013. okt. 26. 20:17
1/5 anonim válasza:
Felkészít arra hogyha lesz gyereked... legalábbis a nyálazással :D
2/5 anonim válasza:
mondd neki, hogy ha nyálazni akar, akkor egy fél méterrel lentebb tegye! vagy öntsél lisztet a szájába.
3/5 anonim válasza:
A lisztes az poén.
Én örülnék a helyedben, h álmában is téged akar, vagy vki másnak emlegeti a nevét?
4/5 anonim válasza:
Az én férjem meg horkol, és csikorgatja a fogát. Dupla élvezet...Nem tudom mit csináljak vele, mert sokszor előfordul, hogy nem tudok tőle egész éjjel aludni.
27/N
5/5 anonim válasza:
El kell vinni orvoshoz, a fogcsikorgáshoz pedig elég egy fogvédő, amit éjszakára berakatsz vele, ismertem egy gyereket, aki minden este berakta magának.
De szép lett volna ez a mondat utolsó 4 szava külön. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!