Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam kevesebbnek másoknál?
Nem szeretem a társaságot,mert elnyomottnak érzem magam.
Meg szólalni sem merek,nehogy valami olyat mondjak,amiért lenézhetnek...
Szerencsétlenségnek fogom fel a dolgokat,amik történnek velem,meg azt hogy mindenki szebb nálam.Sokkal...
Úgy érzem,hogy senki nem bír engem,és senki nem foglalkozik velem..
Csajoknál unalmas szoktam lenni,nem tudok semmiről sem beszélni kb..idén próbáltam először barátnőt szerezni,3 csajnál próbálkoztam mindegyikről azt vettem le hogy nem tetszem nekik..szóval hagytam.
Kevesebbnek,rondábnak érzem magam mindenkinél,nincs önbizalmam..alig merek megszólalni társaságban,de ezt leírtam..otthon pedig rám se ismernétek,teljesen az ellentetje.
Átlagnál magasabb vagyok 187 cm,gyk-n akiknek elküldtem a képem,azok jóképűnek mondtak,illetve Horvátországban/Boszniában sokkal szebb,illetve több csaj szokott megnézni illetve ott nyitotabb vagyok az emberekkel,vannak ott is barátaim és sokkal jobban értjük egymást,mint pl. egy magyar haverral..és jobban jövök ki a szebbnél-szebb lányokkal.
Lehet azért van mert szüleim menekültként jöttek,ide Magyarországra bosnyák háború miatt,és kevesebbnek érzem magam mint egy magyar ember?Már meg van a magyar állampolgárság,mióta 7 éves vagyok..(én Magyarországon születtem,és itt is járok suliba stb.)
16F
Azt is kiírhattad volna,hogy:- 15-18 éves lányok,ismerkedni?
Ezzel a címmel rengeteg fáradtságot megspóroltál volna..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!