Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tudtok ugyanúgy vonzó nőként nézni egy lányra, ha kevesebbnek néz ki a koránál?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, az alakom nőies, azzal semmi problémám nincs, de az arcom szerintem nagyon kislányos, nem nézek ki 20-nak. Igazából nem volt még ebből hátrányom, sokan próbálkoznak nálam, csak mégis... Ugyanolyan vonzó egy lány a szemetekben akkor is, ha ilyen kislányosabb? Akárhogy kifestem magam vagy ilyesmi, nem azzal van bajom, hogy nem szép az arcom, hanem tényleg fiatalabbnak nézek ki...
Tudom-tudom, ez legyen a legnagyobb problémám az életben... :)
Csak érdekelne. :)
2012. febr. 3. 12:17
1/14 anonim válasza:
Küldj egy képet privibe.Kiváncsivá tettél.:-)
2/14 anonim válasza:
IGEN!
Sőőőt gondold el 10 év múlva mennyire oda leszek majd ezért a tulajdonságodért. 30 helyett csak 20nak fogsz kinézni. Imádnám.
3/14 Antimod válasza:
Az attól függ, akit az érett nő fog meg, az kevésbé, akit a kislányos, az inkább.
És nem csak a kinézet számít azért.
Üdv!
Leftlegged Player :)
4/14 anonim válasza:
Velem is ez van, de sosem volt még gond vele. :D Szerintem lányként abszolút nem hátrány, ha fiatalabbnak nézel ki a korodnál. :) Legalábbis én nem tapasztaltam.
5/14 anonim válasza:
A legutolsó barátnőm is fiatalos arcú volt, mindíg 14nek nézték, pedíg 18 volt.Számomra nem akadály, sőt, van akinél ez vonzó is.
6/14 anonim válasza:
Kifejezetten az ilyenek a zsánerem. Okos, érett nő, fiatalos külsővel?? Főnyeremény !!!!!
8/14 anonim válasza:
Számomra kifejezetten vonzó is lehet. :)
9/14 A kérdező kommentje:
Örülök a sok pozitív válasznak, őszintén nem erre számítottam. :)
2012. febr. 3. 12:43
10/14 anonim válasza:
Én is 20 vagyok,engem is fiatalabbnak néznek.:)Ez majd főleg akkor lesz jó,mikor mikor mondjuk 30évesen 25nek néznek.:D Nekem anyum is ilyen,41éves,de meg nem mondaná senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!