Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok ugyanúgy felizgulnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok ugyanúgy felizgulnak ez izmos férfi "melleire", mint a fiúk egy nő kerek melleire?

Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
szeirntem a nőknél kevésbé izgató apuszta látvány,mint a férfiaknál.Nőkre a hangok,illatok,érzések jobban hatnak
2011. szept. 21. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:
26%

A lányok inkább a négy karikára izgulnak ott elöl. De azt sem vetik meg, ha csak kettő van, ami ráadásul kicsit megereszkedett. Ha pedig más nincs, akkor beérik egy karikával is, mi pókhálósra van törve.

[link]

[link]

[link]

2011. szept. 21. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Hatha meg kockas a hasa is ... :D

Amugy en nem, megcsodalom persze, de nem izgato szamomra olyan modon, mint a mell a ferfinak.

2011. szept. 21. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:

DE!

36N

2011. szept. 21. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a legjobban a hasra, ha kockás, és a kulcscsont környékére.
2011. szept. 21. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Úúú, én imádom a pasik mellkasát tapizni, engem nagyon beindít! 19L
2011. szept. 21. 21:38
 7/8 anonim válasza:
Én egyszerüen imádom a férfiak melleit (Y)
2012. jún. 24. 15:40
 8/8 anonim válasza:
Egyet kell ertenem, a kidolgozott mell, szep has es a kulcscsont latvanya elegge beindit - a lenyeg, hogy szalkas legyen es ne "felfujt" :-)
2012. jún. 24. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!