Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfi társak! Véleményt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társak! Véleményt kérek, mitől lesz ujra bizalom? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
45 éves vagyok, a párom 35. 5 éve élünk együtt,kimondottan jó kapcsolatban. Nagyon összeillettünk szex téren is...halál komolyan mondom, hogy az 5 év alatt egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor volt szexmentes az esténk.Nagyon jól összeillünk e téren is. a gond csupán annyi(!)hogy kiderült, a párom multja nem éppen olyan,amilyennek elmesélte annakidején. Nem pasikról van szó, csupán a gyerekkori dolgait szinezte másra.Nekem azt mondta csodás volt, most meg kiderült az anyja terrorizálta de keményen, a bátyja zaklatta...stb..ezen jól összevesztünk, mivel szerintem egy párkapcsolatban a legfontosabb az öszinteség. Még ilyen dolgokban is. Szerinte viszont a múlt, az múlt..és különben sem akarta,hogy megútáljam a családját..ezért inkább másnak állította be őket..ő már megbocsájtott nekik, tegyem ezt én is így...de én azóta nem szivesen találkozom velük, sőt a gyomrom forog ha mégis muszály.de nem ezért irtam..mióta ez kiderült észrevettem,hogy időnként kételkedem a páromban...apró kis hülyeségekben is..egyébként minden tökéletes..de félek a megrendült bizalmam mindent tönkretesz..Szerintetek hogy bizzak meg ujra benne ugy mint régen?na ez a kérdés,HOGYAN BÍZZAK? Nagyon szeretnék..de hogy érjem el ?erőltessem magamat?vagy mi?ti voltatok már így?ellenőrizzem időnként és ha nem lesz baki akkor ez kialakul ujra, vagy egyszerüen tényleg csak eldöntés kérdése?
2010. jún. 30. 06:47
 1/8 anonim ***** válasza:

semmit ne higyj el. ha pedig zavar a hazudozás, most pedig épp élethasadása lehet ha kitálal, szóval ha szereted akkor oldjátok meg együtt. azt most tudom mondani - ugyan nem biztos - hogy nem lesz könnyű.

sok sikert, kitartást!

2010. jún. 30. 07:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Igaz ugyan, hogy nem szép, hogy nem mesélt el mindent a valóságnak megfelelöen, DE !!! könnyen lehet, hogy ez neki lelki problémákat okozott és egyszerüen EDDIG nem tudott róla beszélni, csak most oldódott annyira fel veled szemben, hogy meg tudjon nyilni. Inkább a bizalom erösödésének fogd fel, hogy MOST elmondott olyan dolgokat is, amire eddig nem volt képes, mert annyira megviselte anikor történtek. Emiatt nem legyé bizalmatlan, és próbálj te is eltekinteni attól, hogy emiatt a családjával szemben haragot érezz/mutass - ugyanis ezzel csak a feleségedet büntetnéd. Legyél inkább megértö, mert erre van szüksége, ezért fogadott még jobban a bizalmába.

(Hasonló dolgokat én is tapasztaltam, hidd el, eddig nem a bizalom hiánya, hanem gátlás/félelem/szégyenérzet akadályozta öt)

2010. jún. 30. 07:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én apám alkoholista volt és verte anyámat mikor kicsi voltam. Szerintem érthető, hogy én egyik barátnőmnek sem meséltem el ezt. Inkább azt mondom, hogy elváltak és kész.
2010. jún. 30. 08:02
 4/8 anonim ***** válasza:
jah, amúgy egy kapcsolat nem a szennyes kiteregetéséről szól!
2010. jún. 30. 08:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem te hülye vagy már megbocsáss... Lehet hogy fiatal vagyok én még hozzád képest, de akkor is.. Régen volt, ha ő elrendezte magával akkor kész. Ez meg mégis mit bánt téged? Miről hazudott? Nem életbevágó dologról, hogy most akkor 10szer a Bélával 5 ször meg a Józsival csalt meg tegnap óta... Meg akkor ez legjobb esetben is már kb 20+ éve volt. Szoval régen.

20F

2010. jún. 30. 08:39
 6/8 anonim ***** válasza:

az utolsó kettőnek igaza van !

Nézd ez egy olyan dolog, amiről ő gyerekként nem tehetett, ha már felnőtt korban történik vele olyan, ami ellen lehetett volna csinálni vmit és mégsem tett O.K.! Az hogy nem mondta el, nos az igaz, hogy a múltja is hozzá tartozik az emberhez, de szerintem ő úgy gondolja meg tudott bocsátani ,hisz a családja és nem akarta őket rossz fényben feltüntetni, mert azt hinnéd ő is ugyanolyan "rossz"! Szerintem örülj neki, hogy annak ellenére, hogy nagyon nehéz gyermekkora volt , ő igenis több és különbb ember lett,mint a családja , vagyis ki tudott szakadni közülük !

Ő nagyon jól tudta, hogy ez fog történni,ha te ezt megtudod hidd el, és el akarta kerülni ,hogy megutáld a családját ! Nem a családja miatt szereted, hanem miatta, próbáld túltenni magad ezen !és ne azt figyeld mikor milyen kis hülyeségekbe tudsz hibát keresni, mivel egy kapcsolat alapja a bizalom !

Nekem a legjobb barátnőm hugának van egy eltitkolt terhessége , az apja csinált egy nála 30 évvel fiatalabb csajnak gyereket és mégsem fordultam el tőle, mert szeretem és nem ez alapján ítélem meg, de ott a párja aki pletykákból tudta meg a dolgokat , megbeszélték és az igaz, hogy egyszerűen a lehető legkevesebbet megy a csaj családjához, de a barátnőm akkor megy amikor akar és addig marad ameddig akar !

Ti sem a a barátnőd családjával laktok, ha nem akarsz ne menj, meg fogja érteni és nem lesz feszültség !

próbáld ezen túltenni magad, sok kitartás és ne a szennyes alapján ítéld meg azt akit eddig minden téren eltudtál fogadni, jó tudom máshogy állította be a "romlott" családja.....

2010. jún. 30. 08:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt már megfigyeltem, hogy az idősebb férfiak olyan hülyék.

Lásd kérdező 45 éves és egy ilyen kis semmiségen felhúzza magát. Egy fiatalabb srác az ilyet le se sz*rná.

2010. jún. 30. 09:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Én megértem azt, hogy a kérdező felhúzta magát azon, hogy nem voltak vele őszinték. Az, hogy a bizalom elveszik-e valaki irányába nem befolyásolhat vagy irányítható. Ez nem olyan, hogy most eldöntöm, hogy bízni fogok-e benne vagy sem. Az belülről jön és nagyban a személyiséged és az élettapasztalatod diktálja, hogy bízol-e vagy sem.

Az eredeti kérdésre én is csak azt tudom válaszolni, hogy próbáld meg úgy felfogni, hogy tényleg most volt igazán őszinte veled a párod. Lehet, hogy te vagy az egyetlen a közvetlen környezetéből, akinek ezt el merte mondani.

Ha a szülei vagy a rokonsága iritál, akkor járj hozzájuk kevesebbet. A dühödet megértem.

Bízom benne, hogy mint minden lelki gondot, az idő ezt is orvosolja majd.

30/F

2010. jún. 30. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!