Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, tudtok ugyanúgy vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, tudtok ugyanúgy vonzó nőként nézni egy lányra, ha kevesebbnek néz ki a koránál?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, az alakom nőies, azzal semmi problémám nincs, de az arcom szerintem nagyon kislányos, nem nézek ki 20-nak. Igazából nem volt még ebből hátrányom, sokan próbálkoznak nálam, csak mégis... Ugyanolyan vonzó egy lány a szemetekben akkor is, ha ilyen kislányosabb? Akárhogy kifestem magam vagy ilyesmi, nem azzal van bajom, hogy nem szép az arcom, hanem tényleg fiatalabbnak nézek ki...

Tudom-tudom, ez legyen a legnagyobb problémám az életben... :)

Csak érdekelne. :)

2012. febr. 3. 12:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, nálunk is így van, anyát gyakran vagy 10-15 évvel is fiatalabbnak nézik, sőt, még mamámat is sokkal kevesebbnek, mint amennyi... :)

Szóval tudom, ez később csak jól jöhet, de egyelőre még itt járunk...

2012. febr. 3. 12:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Húúú nem mutatnál be anyukádnak. Kedvelem a milfeket. :)

Van egy munkatársam, asszem 31 vagy 32, de kinéz vagy 22-23nak. Volt hogy utaztunk együtt és a húgomnak nézték, meg egyetemistának.

2012. febr. 3. 13:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

21 vagyok, hasonlóan kislányos arccal. Eddig csak egyszer származott hátrányom a dologból: mostani párom haverjai elég furán néztek rám, mikor először találkoztak velem, mert 16-nak gondoltak. Nem nagyon értették mit akar párom, aki 24 éves, egy 16 éves kislánytól.

Ezt leszámítva csak előnyét tapasztaltam a dolognak. Úgyhogy örülj neki és ne aggályoskodj feleslegesen butaságokon.

2012. febr. 3. 14:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Sőt, Én egyenesen cukinak tartom az ilyen lányokat/hölgyeket!

Engem még most 17 évesen is sokkal fiatalabbnak néznek arcról. :D

2012. febr. 3. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!