Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti ugyanúgy megnézitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti ugyanúgy megnézitek magatoknak a fiúkat, mint ahogy a fiúk szokták a lányokat?

Figyelt kérdés
Nem tűnt még fel. Sokan mondják hogy látják hogy sokan megfordulnak utánam, meg hogy megbámulnak, meg jól nézek ki meg blablabla, de ezt sosem láttam. Mégcsak rám sem néznek a lányok. Vagy ti ezt "titokban" csináljátok?
2012. jan. 8. 21:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, titokban!.;) hisz a fiuk a "kezdeményezők"!!! ;)
2012. jan. 8. 21:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mert ti semmit sem láttok a szemetektől... :D

Ha pl látok egy helyes srácot metrón, leülök vele szemben, bámulom, lazán, pofátlanul, ő meg fel se néz a telefonjából, vagy a gatyája fixírozásából... :D Így valóban nem nehéz. Olyan álmodozva tud egynémely srác utazni... :D

20L

2012. jan. 8. 21:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
nem álmodozik, csak nem mer rádnézni, nem mer szemezni veled...
2012. jan. 8. 21:10
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én mernék lányokkal szemezni, sőt, nagyon örülnék ha néhányan benne lennének ebben :) de tényleg senki nem próbálkozik, én keresem a szemkontaktust, de sosincs, mert mással vannak elfoglalva. Szóval ha elfordulok, akkor ők rámnéznek, vagy mi? xD vagy kis tükör van a kezükben amivel engem lesnek miközben lefelé néznek? :D
2012. jan. 8. 21:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
megnézünk titeket! csak mi okosan lesünk nem úgy mint ti hogy bámulunk :)
2012. jan. 8. 21:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz ahogy az elöttem lévő gondoja!
2012. jan. 8. 21:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindig vagytok olyan kis ügyesek! :D

Én néhány lányt rajta kaptam már, hogy engem bámult.

Egy nem is leplezte, nagyon brutál módon bámult azóta sem láttam olyan lányt, aki így és ilyen tartósan megnézett volna. :D

Egy másik esetben meg a szeme sarkából figyelgetett, de lebukott. :D

Megint máskor meg a lány totál zavarban volt a közelemben a buszon. :D

De amúgy tök aranyosak az ilyen lányok. Legszívesebben ott helyben megcsókoltam volna. :D

2012. jan. 8. 21:36
 8/14 anonim ***** válasza:
:D
2012. jan. 8. 21:48
 9/14 anonim ***** válasza:
"A szemét mázlista, őt persze jól pofán köpik. Bárcsak engem is jól pofán köpnének!" Elvileg a lányok is megnéznek minket, bár én ezt magamon nem tapasztaltam. Jó, nem is vagyok valami nagy szám, szóval tutira nem utánam fognak vágyódni, nem is szoktam elismerést kapni, szóval irigyellek, hogy téged megnéznek, és ezek után szerintem hidd el nyugodtan.
2012. jan. 8. 22:21
 10/14 anonim ***** válasza:
erre még azt tudom mondani hogy nem feltétlen egybe nézünk titeket kinek a szemét.seggét.arcát.....hidd el ha nem akarjuk hogy észre vedd h megnézünk nem is fogsz mondom mi okosan csináljuk
2012. jan. 8. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!