Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti ugyanúgy megnézitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti ugyanúgy megnézitek magatoknak a fiúkat, mint ahogy a fiúk szokták a lányokat?

Figyelt kérdés
Nem tűnt még fel. Sokan mondják hogy látják hogy sokan megfordulnak utánam, meg hogy megbámulnak, meg jól nézek ki meg blablabla, de ezt sosem láttam. Mégcsak rám sem néznek a lányok. Vagy ti ezt "titokban" csináljátok?
2012. jan. 8. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
sztetek bámuljak lányokat a buszon?:P
2012. jan. 8. 23:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Próba szerencse :P
2012. jan. 9. 06:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát ma a metrón egy csaj rámnézett, én meg gondoltam, na itt az alkalom :) De nem bírtam csak 5 mp-ig nézni a szemét, úgy nézett mint aki... nem is tudom, kést ránt és nekem támad. xD aztán még 2 percig megállás nélkül, poker-face arccal bámult és végül leszálltam a megállómnál. Kicsit para volt :P
2012. jan. 9. 17:30
 14/14 anonim ***** válasza:
:D
2012. jan. 9. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!