Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugtatok már fel magatoknak (ld lent)?
Figyelt kérdés
porszívócsövet? Ha igen, milyen volt??? Jajj engem ez nagyon érdekelne... És esetleg azt is megírnátok, hogy milyen teljesítményű volt a porszívó???2011. dec. 12. 19:09
3/12 anonim válasza:
h*lye vagy? de most komolyan tudod milyen károkat okozna az benned? főleg ha bekapcsolod :)
átrendezne oda lent pár dolgot :)
4/12 anonim válasza:
csináld meg légyszi, filmezd le, aztán dobd fel ide a linket
5/12 anonim válasza:
ha fel dugsz magadnak egy porszivocsovet meg tudod milyen érzés :D Sok sikert hozza :D
6/12 anonim válasza:
Légyszi közvetítsd élőben, ha érdekel szerzek átlátszó "porzsákot" is hozzá. Sok emberéletet megmenthetnél egy ilyen akcióval.
7/12 anonim válasza:
te jol vagy?ezzel tonkretenned magad.hany eves vagy?
8/12 anonim válasza:
Így kell abortuszt csinálni. Persze csak dokival, mert elég ciki, ha a petefészkeid vagy valamilyen létfontosságú szerved is kiszivattyúzod.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát elvesztettem a fogdást, nem jött össze 10 komment fél óra alatt :( De azért remélem, feldobtam a napotokat ;)
2011. dec. 12. 19:44
10/12 anonim válasza:
hat ezzel a hulyeseggel sokmindenkinek szerintem :D , mi volt a fogadas tétje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!