Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit engedtek meg magatoknak egy kapcsolatban? Flört, puszi, ölelés stb?
Puszi és ölelés másnak,aki tényleg jó barát.
Flört stb. kizárva !
Ölelés és ölelés, puszi és puszi között nagy különbségek vannak!
Nálunk ezek belefértek. (Igen, múltidő, de éppenséggel nem emiatt mentünk szét.)
A flörttel úgy vagyok, hogy annak is vannak árnyalatai - ugyan flörtnek minősül nálam az is, ha a bók(om)ban benne van az a szándék, hogy az illető jobban érezze magát (ha éppen akkor sz.rban van), viszont ezt a verziót nyíltan, elfogadóan kezeltem a volt barátnőmnél és tolerálom, elfogadom (-nám) most is. Mármint, éntőlem aztán.. nyugodtan, az ilyen flörtölés mehet. Az ő és az én részemről is.
(Úgy vagyok vele, hogy szerintem lehetetlen, hogy egy kapcsolatban X és/vagy Y ne tekintsen kifelé. Nem várom el a totális önmegtartóztatást magamtól; hát a kedvesemtől sem.
Úgy vettem észre, hogy a dolog működik, csak két hasonlóan, majdnem ugyanúgy gondolkozó embernek kell találkoznia. Nem naivitás ez, csak ahogy látom, ha két ember abszolút megbízik a másikban és alapjaiban hűségesek, nem korlátoznak/tiltanak - természetesen kölcsönösen -, az nagyon jó.)
Otthon ülve ku$$olást engedem, ha kedvem van...
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!