Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudassam vele finoman,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudassam vele finoman, hogy hagyjon békén?

Figyelt kérdés

Úgy egy hónapja találkoztam egy sráccal, mondta hogy legyünk haverok, mondtam, hogy oké. Én ennyinek is gondoltam, ő viszont azóta utánam mászkál, valahogy "véletlenül" mindig összefutunk, ha meglátom legszívesebben lelépnék a másik irányba. Nem akarok bunkó lenni vele, de eléggé zavar, főleg mivel a legkevésbé sem az esetem.

köszi a válaszokat!

2013. júl. 22. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:
te úgy gondolod hogy a haverok sosem találkoznak? Mi bajod vele ha a pasi találkozni akar? Te gondolsz többet ebbe bele írod hogy nem az eseted stb. Ha haverok vagytok nem is kell hogy az eseted legyen és nem kell félreérteni a dolgokat. Találkozzatok beszélgessetek hisz haverok vagytok :)
2013. júl. 22. 23:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Megmondod neki hogy "Hagyj békén!"

...de tényleg! az ilyenek nem értenek a szép szóból. Reménytelenek...

2013. júl. 22. 23:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Fuss el és kiabáld h távozz sátán. Hidd el működik :D
 4/8 anonim ***** válasza:

így:

mé mászkálsz mindig utánam?

5/8 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle hogy mivagy te pulikutya?
2013. júl. 22. 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:
nyíltan kell megmondani ez legalább egyenes nem célozgatsz ha egy szerencsétlen ak is érti
2013. júl. 22. 23:21
 7/8 A kérdező kommentje:

1.

nyilván, de a probléma ott van, hogy nem haverként kezel.

köszi mindenkinek!

2013. júl. 22. 23:28
 8/8 anonim ***** válasza:

mielőbb koptasd le, ez csak rosszabb lesz.

Anyám ugyan ebbe a hibába esett azt mondta, az udvarlójának, hogy max. barátként tekint rá. Na ő ebbe nem törődött bele, napi 50 hívás, 20 sms, követés a házhoz...

Egyre többet akart... Aztán mondtam anyámnak, hogy utoljára erélyesen szoljon rá , de ha arra se reagál akkor intézkedni kell. Hál istennek ez sikerült azóta nincs ez, max. hetente csörgeti... Az a baj ezekbe a csávókba, hogy nagyon erőszakosak egy idő után. Én személy szerint nem tudnék egy nővel így bánni de azt sem tartom jónak amikor ez a sablon dumával próbáljátok lerázni a srácot: legyünk barátok meg nem tom.... Akkor meg kell mondani nyiltan a dolgot!

2013. júl. 22. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!