Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi vallomás olyantól, aki nem jön be. Ismerős valakinek?
legalább annyi volt benne, hogy kihúzta belőled a dolgot, ez már arra utal, hogy mégsem egy akkora rohadt mocskos szemétrevaló senkiházi kis ku*rva!
nőtől pedig ne várj indokot, mert nem fogják megmondani, hogy ezért meg ezért... ha jól értelmezem te vallottál szerelmet a csajnak, oly módon, hogy gyakorlatilag kihúzta belőled, majd elutasított.
felejtsd el a csajt, azt tudom tanácsolni!
volt már hasonló csak nem szerelmi vallomás. De max szexre kellett volna, arra meg a lányok nem nagyon vevők, nem akartam átbaxni se... inkább kapcsolat kéne amúgy is
F19
Elképzelhető, hogy észrevette, hogy te többet érzel, viszont ő nem. De nem volt biztos benne, ezért húzta ki belőled.
Viszont nézd a dolog jó oldalát: így egy tiszta helyzet állt elő, és te sem pazarlod az energiád olyanra, akivel ezek szerint nem lesz semmi.
Én utasítottam már vissza lányt, magányos, depizős időszakomban. Pedig már nagyon szerettem volna egy kapcsolatot. Viszont ez a lány se külsőleg, se személyiségre nem jött be, úgyhogy felejtős volt. Próbáltam korrekt maradni, és egy kicsit sajnáltam, mert én is épp azon mentem át, amin ő, épp ezért voltam letörve, mint a bili füle. (Igaz, engem hónapokig hitegettek)
Viszont az önbizalmamnak nagyon jót tett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!