Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmi vallomás olyantól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi vallomás olyantól, aki nem jön be. Ismerős valakinek?

Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy egyedülálló voltál, magányos, nagyon vágytál egy kapcsolatra, és ekkor szerelmet vallott valaki, aki neked nem jött be, és elutasítottad? Mit éreztél ekkor? Egyáltalán eljátszottál a gondolattal?
2013. júl. 11. 09:22
 1/10 MarkoG ***** válasza:
én már egész rég óta egyedül álló vagyok és vágyom egy kapcsolatra, én bele mennék és azért mert nem véletlenül pont akkor vall szerelmet és nagy valószínűleg én is megszeretem
2013. júl. 11. 09:25
 2/10 anonim válasza:
Én már 2 fiút kosaraztam ki mert nem akartam hogy összejöjjünk mert az nekem rossz lett volna visszont a legjobb haverjaim!
2013. júl. 11. 09:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Volt ilyen. Egyrészt sajnáltam, hogy elutasítottam, másrészt kicsit haragudtam is rá. Merthogy ha randira hív, esetleg jól érezzük magunkat és idővel meghódít. De így, hogy ajtóstul rontott a házba, esély nem volt rá...
2013. júl. 11. 09:28
 4/10 anonim válasza:
Volt ilyen, és elutasítottam. Nem jó járni olyannal, aki nem jön be, még csak minimális szinten sem.
2013. júl. 11. 09:30
 5/10 anonim ***** válasza:
volt, igen. párszor adtam esélyt a dolognak, bár nyilván igaza van az egyik válaszolónak, nagyon kockázatos rögtön szerelmi vallomással kezdeni, először randizgatni kell, megvárni, míg fellobban a láng a másikban is, és akkor esetleg... de amikor esélyt adtam, akkor mindig rosszul éreztem magam, és hamarosan szakítottam is. nem igazságos a másikkal szemben, inkább hagyom, hadd keressen valaki mást, akit elhalmozhat a szerelmével, és aki ezt értékelni is tudja, de kihasználni nem fogom.
2013. júl. 11. 09:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Annyival kiegészíteném, hogy itt nem ajtóstól házba rohanásról van szó, hosszú ideje találkozgattunk, sok időt töltöttünk együtt. A vallomás meg nem az a hagyományos fajta volt, hogy most elmondom neki, hogy mi van, hanem elkezdtünk arról beszélni, hogy mi van köztünk, mit érzünk egymás iránt. Ráadásul mindezt úgy, hogy ő biztatott, hogy beszéljek róla. Talán hülye szó, de "csapda" volt, még ha nem is szándékos, mert miután kiböktem, hogy mi a helyzet, megkaptam a magam kis kosarát. A mai napig nem értem, mi játszódik le ilyenkor az ember fejében. A saját válláról akarta levenni a terhet? Az is érdekes kérdés, hogy miért nem adott egy esélyt a dolognak. Az, hogy sokat foglalkoztunk egymással, jól éreztük magunkat együtt, arra utal, hogy legalább kedvel. Talán külsőleg tart annyira visszataszítónak, hogy a kedvelés ellenére nem kaptam esélyt? Sajnos ő nem hajlandó megmondani. Szerinte az, hogy vonzódunk-e a másikhoz, teljesen a véletlen műve, és se a személyiség, se semmi egyéb nem befolyásolja. Így aztán nem működik, és kész. Szerintem baromság, de a lényeg, hogy még csak azt se tudom, miért nem, nemhogy megértsem, hogy mi a baj velem.
2013. júl. 11. 10:41
 7/10 anonim ***** válasza:

legalább annyi volt benne, hogy kihúzta belőled a dolgot, ez már arra utal, hogy mégsem egy akkora rohadt mocskos szemétrevaló senkiházi kis ku*rva!

nőtől pedig ne várj indokot, mert nem fogják megmondani, hogy ezért meg ezért... ha jól értelmezem te vallottál szerelmet a csajnak, oly módon, hogy gyakorlatilag kihúzta belőled, majd elutasított.

felejtsd el a csajt, azt tudom tanácsolni!

2013. júl. 11. 11:30
 8/10 anonim ***** válasza:

volt már hasonló csak nem szerelmi vallomás. De max szexre kellett volna, arra meg a lányok nem nagyon vevők, nem akartam átbaxni se... inkább kapcsolat kéne amúgy is

F19

2013. júl. 11. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy észrevette, hogy te többet érzel, viszont ő nem. De nem volt biztos benne, ezért húzta ki belőled.

Viszont nézd a dolog jó oldalát: így egy tiszta helyzet állt elő, és te sem pazarlod az energiád olyanra, akivel ezek szerint nem lesz semmi.

2013. júl. 11. 13:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Én utasítottam már vissza lányt, magányos, depizős időszakomban. Pedig már nagyon szerettem volna egy kapcsolatot. Viszont ez a lány se külsőleg, se személyiségre nem jött be, úgyhogy felejtős volt. Próbáltam korrekt maradni, és egy kicsit sajnáltam, mert én is épp azon mentem át, amin ő, épp ezért voltam letörve, mint a bili füle. (Igaz, engem hónapokig hitegettek)

Viszont az önbizalmamnak nagyon jót tett! :)

2013. júl. 11. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!