Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legkegyetlenebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legkegyetlenebb szakításod?

Figyelt kérdés
Amikor azt hitted, hogy itt a vég? Elmeséled?
2013. okt. 24. 09:28
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
20%
ez az életösztön
2013. okt. 25. 01:13
 22/44 anonim ***** válasza:
0%

16# vagyok miert is pontoztatok le?

Megerdemelne mind aki - nyomott h napokig.ne tudjon arrol akit szeret, roha dt sz eme t banda komolyan :S

2013. okt. 25. 04:22
 23/44 A kérdező kommentje:
Hát ezek tényleg nem semmit, azt hittem, hogy mindenki nyivákolni fog minden sz@arságon, de ezek tényleg kegyetlenek voltak.. :S azóta mi lett velük/veletek? Beszéltetek az exetekkel?
2013. okt. 25. 07:46
 24/44 anonim ***** válasza:
86%

10-es vagyok. Nem beszéltem vele kb 6-7 éve. Egyáltalán nem vagyok rá kíváncsi. Van közös ismerősünk, de hallani sem akarok róla. Ha szóba kerül, odébb megyek. Semmit nem akarok tudni róla.

Azóta megtaláltam a páromat, férjhez mentem, gyereket várunk. Továbbléptem, de azért a mély sebek még nem gyógyultak be teljesen. Ha nem is azok, amelyeket közvetlenül ő okozott, hanem azok, melyek közvetetten érintenek.

2013. okt. 25. 08:24
 25/44 anonim ***** válasza:
58%

9-es vagyok:

azóta nem beszéltem vele, viszont van egy 5 éves kapcsolatom, nagyon szeretjük egymást :)

2013. okt. 25. 09:34
 26/44 anonim ***** válasza:
78%

12-es vagyok.

Olyan szinten ragaszkodott a baráti kapcsolathoz, hogy még utána is jóban maradtunk.

Ez azért van így, mert nálunk nem volt különösebb ok a szakításra, minthogy ő addigra már nem szeretett nőként csak barátként. De ahhoz piszkosul ragaszkodott.

Tehát Köszönő viszony, udvarias társalgás maradt meg mára.

Nekem is, neki is van párja, és azzal a lánnyal kimutatja az érzelmeket, amiket velem nem tett meg. Én ennek örülök, reméltem hogy jobb ember lett, mert míg velem járt addig - így utólag visszagondolva - egy szär ember volt.

Mi már babát, házasságot tervezünk az 5 éves tervben a párommal :)

2013. okt. 25. 10:54
 27/44 anonim ***** válasza:
88%

A ferjem massal ment el nyaralni a terhessegem alatt Eppen kis teret adtunk egymasnak a veszekedesek alatt.

felhivtam azt mondta nem lehet kihagyni ingyen nyaralast en ugysem tudok mar annyit setalni es napozni.

A nyaralasa utan azt mondta o inkabb meg nem akar gyereket csinaljam egyedul ahogy tudom megjegyzem 7 honapos terhes voltam.

Bogve szultem egyedul azt hittem meghalok a banattol Amig en korhazban voltam o koltozott ures lakas vart.

2013. okt. 25. 11:25
 28/44 anonim ***** válasza:
91%

18-as vagyok...azóta nem találkoztunk. 10 év telt el azóta...gyönyörű családom van...de valahol mindig bennem maradt egy tüske...talán most múlt el...nem vagyok kárörvendő...valahol "sajnálom",hogy elvált,mert ez azt bizonyítja,hogy egy dologban igazam volt "a szerelem,ha nem táplálják,nem küzdenek érte,akkor egy másikkal is ki fog hűlni" ...csak a felesége rosszabbul járt,mert őt 2 gyerekkel hagyta ott,egy újabb "10 évért" ...és nem lett jobb ember ez idő alatt :( ...megnyugodtam,hogy ez az Ő "keresztje" és nem CSAK! az én hibám volt,hogy vége lett!

...és ami a legszomorúbb,hogy már soha nem fogok tudni úgy szeretni,mint anno...mert félelemmel szeretek. Sajnos megtanultam,hogy egyedül a szülők azok,nem mondják azt,hogy "már nem szeretlek" ...

2013. okt. 25. 14:19
 29/44 anonim ***** válasza:
90%

Első vagyok. Nem írtam, de az exemről hamar kiderült, hogy már egy ideje fűz egy csajt, és azért kellett sos költöznöm, hogy felvihesse magához.

Nos, ha nem is akkor, de két héttel később felvitte, és a csaj szex után dobta. Én találtam állást és azóta együtt vagyok az egyik barátjával, összeköltöztünk és nagyon jó a kapcsolatunk.

Miután a csaj dobta, az exem megkeresett. Szinte minden nap beszélünk, ő még mindig a csaj után kesereg, engem őszintén szólva egy kis kárörömmel tölt el a dolog. Tényleg igaz, hogy az ember így vagy úgy, de mindent visszakap a sorstól.

2013. okt. 25. 16:11
 30/44 anonim ***** válasza:
88%

13-as vagyok, nagy ritkán ha összefutunk megállít beszélgetni. Elmeséli hogy az exe akihez vissza ment még sem olyan jó, meg hát a szex sem az igazi és sokat gondol rám.

Nem rég elmondtam neki hogy külföldre költözök (eleinte együtt terveztük a költözést), ettől ledöbbent. Később felhívott hogy nem szeretne elveszíteni és hogy sajnálja hogy ilyen távol leszek tőle blablabla. Üres duma. :)

Minden esetre nekem egy új fejezet kezdődik az életemben, távol tőle. :)

2013. okt. 26. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!