Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni az exem, és újra szerelmes lenni?
Figyelt kérdés
Az első szerelmemmel 1 évig voltunk együtt, és vele vesztettem el a szüzességem. május végén szakítottunk, és már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot, azóta nem is láttam. Eléggé hűtlen típus volt, szóval már nem jönnék vele össze többé.Jött most egy srác, aki nagyon megtetszett..mindenben az első szerelmemhez hasonlítottam, és rájöttem hogy mindenben az exem keresem...ő volt nekem a tökéletes.Soha nem fogok még 1 olyat találni mint ő, és nem akarom "sorba átcseszni" a fiúkat...akivel most ismerkedek össze akar velem jönni, és eddig én is azt mutattam hogy össze akarok jönni, de ha nem leszek szerelmes, akkor képtelenség együtt lennünk..:/ Nem tudok még 1x annyira szeretni valakit mint Őt.....képtelen vagyok, hiába próbálkozok :( Mit tegyek ??2013. okt. 24. 00:04
51/70 anonim válasza:
az igaz h nem válaszoltam a kérdésedre x) , nem tudsz mit sinálni .. mondjuk h felejsd el , de jo is lenne ha ilyen egyszerü lenne, menj edzeni, olvas vmit, tv-z szorakozz, bnőkkel logjál , és aludjál, minden ami emlékeztetne a exedre töröld ki, dobd ki
52/70 A kérdező kommentje:
Igen..a túllépés, és hogy van most ez a fiú aki nagyon rendes és szerinte jól kijjönnénk, de ha képtelen leszek beleszeretni az gáz...ezért kellene mihamarabb letojni az exem csak ez nem könnyű.
2013. okt. 24. 01:40
53/70 anonim válasza:
nálam edzés, szórakozás, munka megvan. nem segít előző
54/70 A kérdező kommentje:
edzek ..erőemelő vagyok.:) suli és edzés mellett másra nincs már túl sok időm.
2013. okt. 24. 01:41
55/70 anonim válasza:
csak most kéne neki mondani h ez igy nem jo , me neked csak azé kéne h legyen vkid és elterelje a gondolatodat az exedről .. azt a szegény srác, teljesen beléd szerett azt neki k. szar lesz :/
56/70 A kérdező kommentje:
gondolkoztam már ezen...a napokban lehetséges h beszélek vele
2013. okt. 24. 01:45
57/70 anonim válasza:
akkor fingom sincs... mit lehetne ez ellen tenni , max az idő
58/70 anonim válasza:
baccus csak hobbiból edzek. poénkodtam a lefekvéssel, le ne üss :D
59/70 A kérdező kommentje:
Jaja..majd idővel jobb lesz..:)
Nem bántok senkit, de rossz vicc volt..:D
2013. okt. 24. 01:49
60/70 anonim válasza:
ha azonos személyek lennék akkor megtenném :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!