Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfelejteni az exem, és újra szerelmes lenni?

Figyelt kérdés
Az első szerelmemmel 1 évig voltunk együtt, és vele vesztettem el a szüzességem. május végén szakítottunk, és már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot, azóta nem is láttam. Eléggé hűtlen típus volt, szóval már nem jönnék vele össze többé.Jött most egy srác, aki nagyon megtetszett..mindenben az első szerelmemhez hasonlítottam, és rájöttem hogy mindenben az exem keresem...ő volt nekem a tökéletes.Soha nem fogok még 1 olyat találni mint ő, és nem akarom "sorba átcseszni" a fiúkat...akivel most ismerkedek össze akar velem jönni, és eddig én is azt mutattam hogy össze akarok jönni, de ha nem leszek szerelmes, akkor képtelenség együtt lennünk..:/ Nem tudok még 1x annyira szeretni valakit mint Őt.....képtelen vagyok, hiába próbálkozok :( Mit tegyek ??

2013. okt. 24. 00:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 A kérdező kommentje:
Mert úgy írok hogy azt többféleképpen is lehet érteni ! Nagy hiba, már rájöttem.
2013. okt. 24. 00:42
 22/70 anonim ***** válasza:
Már voltam ilyen reménytelen helyzetben, több évig szenvedtem. :(
2013. okt. 24. 00:43
 23/70 anonim ***** válasza:
(21) Fő hogy elismerted, és elismered, hogy hibáztál. Ezt is megérte az ember:DD
2013. okt. 24. 00:43
 24/70 anonim ***** válasza:
69%-os te milyen nemű vagy?
2013. okt. 24. 00:44
 25/70 anonim ***** válasza:

Ffi, és jóval öregebb, mint a kérdező. 32.

Borzasztó kínlódás tud ez lenni. :(

2013. okt. 24. 00:46
 26/70 anonim ***** válasza:
Miért, a kérdező mennyi idős, hogy ennyire tudod a korát?:D
2013. okt. 24. 00:47
 27/70 A kérdező kommentje:
Reménytelennek tűnök .Szerintem nekem is fog még egy csomó időbe telni mire félre tudom tenni ezeket a gondolatokat, elfelejteni viszont őt soha nem fogom..
2013. okt. 24. 00:48
 28/70 A kérdező kommentje:
Hát kb a fele a 32-nek..kicsi eltéréssel.Jól saccolta
2013. okt. 24. 00:48
 29/70 anonim ***** válasza:
Nekem gyanús itt a korokkal valami:D Egyre érdekesebb a mai estém :D
2013. okt. 24. 00:50
 30/70 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy a kérdező nem tartogatta 31 éves koráig..

Más ötletem nincs, pedig nekem sem ártana most. Ez lesz.

2013. okt. 24. 00:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!