Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfelejteni valakit akibe halálosan szerelmes vagy?
csak úgy lehet , ha az ember befejezi az önsajnálatot, a hisztit, a depressziót, és talpra áll, újra!
ÉS ismét tisztán fog látni!
Esélyt adva másoknak és magának!
Tudom mit érzel. Ugyanebben a cipőben jártam én is. Tényleg nagyon szerettem azt a pasit, akibe 3 évig bele voltam zúgva. Néha utalt arra, hogy bejövök neki, máskor pedig észre sem vett.
Közben én összejöttem a mostani barátommal, akivel már egyszer szakítottam is miatta. Most több, mint 2 éve vagyunk együtt, és nagyon szeretem Őt.
Honnan tudod, hogy ő nem szeret?
Negyedik vagyok:
Tényleg nagyon sok akarat kell hozzá, de én azt javaslom, hogy legyél büszke, és becsüld meg magadat. Higgy abban, hogy fogsz találni egy olyan férfit, aki nagyon szeret téged szerelemből, és úgy fogsz neki kelleni, mint neked most ez a pasi. Időbe fog telni míg tényleg elfelejted.
Fejezd be az önpusztítást, helyette építsd fel az önbizalmad-feltéve, ha most nincs-, és járj szórakozni. Élvezd az életet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!