Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfelejteni az exem, és újra szerelmes lenni?

Figyelt kérdés
Az első szerelmemmel 1 évig voltunk együtt, és vele vesztettem el a szüzességem. május végén szakítottunk, és már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot, azóta nem is láttam. Eléggé hűtlen típus volt, szóval már nem jönnék vele össze többé.Jött most egy srác, aki nagyon megtetszett..mindenben az első szerelmemhez hasonlítottam, és rájöttem hogy mindenben az exem keresem...ő volt nekem a tökéletes.Soha nem fogok még 1 olyat találni mint ő, és nem akarom "sorba átcseszni" a fiúkat...akivel most ismerkedek össze akar velem jönni, és eddig én is azt mutattam hogy össze akarok jönni, de ha nem leszek szerelmes, akkor képtelenség együtt lennünk..:/ Nem tudok még 1x annyira szeretni valakit mint Őt.....képtelen vagyok, hiába próbálkozok :( Mit tegyek ??

2013. okt. 24. 00:04
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
kamu
2013. okt. 24. 00:07
 2/70 A kérdező kommentje:
Mi a kamu? Aaah..már megörültem hogy kaptam valami értelmes választ...
2013. okt. 24. 00:08
 3/70 anonim ***** válasza:
mindenben az első szerelmemhez hasonlítottam-ez a kamu, meg még több is, amit irkáltál.
2013. okt. 24. 00:09
 4/70 A kérdező kommentje:

Azokat írtam le amiket érzek, és szerinted én ide járok hazudni ?

Nekem ő hiányzik. Vagy talán nem is ő, hanem az érzés..hogy szerelmes legyek, de nem érzem hogy jöhetne most olyan akit annyira tudnék szeretni ahogy az exem szerettem.

2013. okt. 24. 00:12
 5/70 anonim ***** válasza:
Összejössz egy több mint baráttal, összetöröd a szívedben a szerelmed emlékét és élsz tovább keresve azt aki neked való. :) Ez működik.
2013. okt. 24. 00:14
 6/70 anonim ***** válasza:

Vagy talán nem is ő, hanem az érzés.

Freudi elszólás? ciki rád nézve.

2013. okt. 24. 00:16
 7/70 A kérdező kommentje:
összetöröm a szívemben a szerelmem emlékét...ez lehetetlen,mert azóta próbáltam, és nem sikerült. ..:) asszem ezt egyedül csak én tudom megoldani
2013. okt. 24. 00:17
 8/70 A kérdező kommentje:
Nem az az érzés -.- Hanem a szerelem..ide kár kiírni akármit is. Mire is számítottam ? Itt találok majd választ..persze ! Nem kérek több kommentet, köszönöm !
2013. okt. 24. 00:19
 9/70 anonim ***** válasza:
Nem segített pár hónap rendszeres szex mással?
2013. okt. 24. 00:19
 10/70 anonim ***** válasza:
54%
Amíg túl eleven az emléke nem leszel másba szerelmes.
2013. okt. 24. 00:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!