Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni az exem, és újra szerelmes lenni?
Figyelt kérdés
Az első szerelmemmel 1 évig voltunk együtt, és vele vesztettem el a szüzességem. május végén szakítottunk, és már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot, azóta nem is láttam. Eléggé hűtlen típus volt, szóval már nem jönnék vele össze többé.Jött most egy srác, aki nagyon megtetszett..mindenben az első szerelmemhez hasonlítottam, és rájöttem hogy mindenben az exem keresem...ő volt nekem a tökéletes.Soha nem fogok még 1 olyat találni mint ő, és nem akarom "sorba átcseszni" a fiúkat...akivel most ismerkedek össze akar velem jönni, és eddig én is azt mutattam hogy össze akarok jönni, de ha nem leszek szerelmes, akkor képtelenség együtt lennünk..:/ Nem tudok még 1x annyira szeretni valakit mint Őt.....képtelen vagyok, hiába próbálkozok :( Mit tegyek ??2013. okt. 24. 00:04
41/70 A kérdező kommentje:
OMG...jobb lesz ha inkább lefekszek aludni ...nekem holnap iskola, attól h nektek nem, de jó szórakozást...
Kössz a tanácsokat..:/ Majd meglátjuk mi lesz..várok és majd elmúlik ..:)
2013. okt. 24. 01:12
43/70 A kérdező kommentje:
"Lelki betegség" :D köszi..:/
2013. okt. 24. 01:13
46/70 A kérdező kommentje:
nevezzük így..:)
2013. okt. 24. 01:19
48/70 anonim válasza:
még mindig nem léptél túl rajta ,az exeden
49/70 A kérdező kommentje:
ez nem volt kérdéses
2013. okt. 24. 01:34
50/70 anonim válasza:
az a kérdés hogyan lehet túllépni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!