Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők miért ennyire undorítóak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért ennyire undorítóak?

Figyelt kérdés

úgy viselkednek mint némelyik férfi.. Nem elég hogyy csámpásan mennek, szétett lábakkal ülnek, minden hétvégén részegre iszák magukat (ami egy nőnél az egyik legundorítóbb mikor részeg) úgy esznek, mint akik életükben nem ettek (olyan gyorsan) csámcsogva, teli szájjal beszélnek és a ráadás hogy akkorát büfögnek a végén...

Ugye káromkodnak, mint egy kocsis némelyik pluszban dohányzik is büdös cigi szagúak lesznek ruháiktól a hajukig.. Megsúgom hogy női wc rosszabb mint a férfiaké...

És ezek nevezik magukat nőknek sírnak hogy a párjuk elhagyják őket és ráunnak, engem idegesít hogy így viselkednek akkor miért csádálkoznak hogy párjuk aki szinte egész nap ezt látja elhagyja őket... Szerintem minden percben nőnek kell lenni még akkor is a 3 napja nem aludtam, ha én megtudom tenni ezt akkor más miért nem? Ezek a "NŐK" piszkálnak avval hogy én "miss pics@" vagyok ami szerintem nem így van, de ha így is van de legalább nőként viselkedem nő létemre!

2013. okt. 23. 13:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen osztálytársam. Kb tényleg minden hétvégén részegre issza magát, cigizik, stb. Egyszer a suliba is akkorát böfögött (és még szaga is volt!!), és egyáltalán nem zavartatta magát, sőt! És őérte vannak oda a pasik...
2013. okt. 23. 13:49
 12/24 anonim válasza:
100%
A nok is emberek! es ez nem igaz mindegyikre. Miert a ferfiak is bufognek mint egy diszno akkor nekunk mert ne lehetne? Nem lehetunk mi se tokeletesek mindig illatosak stb. Amelyik ferfi ezt varja el annak megnezem mikor lesz egy baratnoje is pff szalljatok le a magasrol!
2013. okt. 23. 13:58
 13/24 A kérdező kommentje:
Itt az elő példa nem is kell messzire menni a 3 válaszoló aki lány fel van háborodva hogy miért általánosítok amikor ő nem olyan... "b+" válasza után tényleg nem olyan...
2013. okt. 23. 14:00
 14/24 A kérdező kommentje:

12: Vannak kivételek. És ÉN is nő vagyok még sem viselkedek így mindig nő vagyok még akkor is a 3 napig nem alszom..

Ha én megtudom tenni más is

2013. okt. 23. 14:04
 15/24 anonim ***** válasza:
Én is nő vagyok és nem csinálok ilyeneket főleg akkor nem ha tarsasagba vagyok mert undorító és gusztustalan ha buliba megyek akkor nem az a cél h részegre igyam magam hanem h jolz érezzem magam ha meg nő cigizik nem lesz sz összes ruhája és haja cigi szagú én alkalomanként szoktam dohányozni szóval n vagyok láncdohányos nem is szívok naponta és senki sem érzi meg rajtam ... .... 17/L 
2013. okt. 23. 14:04
 16/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, azért te sem vagy semmi végletesség szempontjából. Már csak az hiányzik, hogy a szarást bélyegezd nőietlennek.
2013. okt. 23. 14:16
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
utólsó nincs igazad... egy nőtől azért elvárható h tudjon normálisan visenkedi
2013. okt. 23. 14:23
 18/24 anonim ***** válasza:
Ki vagy te, valami etalonnak képzeled magad? Alapvető kulturáltsági szabályok vannak, amiket illik betartani, de nehogy már ne legyen valaki nő azért, mert nem színészkedik meg modoroskodik a nap 24 órájában. Biztos a te seggedből rózsaszirmok potyognak, de megsúgom hogy minden ember más, és minden férfi más típusú nőket szeret, van aki az olyantól kapna hülyét mint te. Gondold át még egyszer, hogy van-e alapod ítélkezni mások felett.
2013. okt. 23. 14:45
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mitől undorítóbb egy részeg nő, mint egy részeg férfi. Mondom ezt férfiként..
2013. okt. 23. 14:50
 20/24 anonim ***** válasza:

Én értem mit akarsz mondani de szerintem túlzol...persze kell lennie egy bizonyos fokú igényességnek, és nőiességnek az emberben(bár ez nem nemfüggő szerintem, hogy nem illik böfögni társaságban) de azért nem kell átesni a ló túloldalára. Emberek vagyunk mi is, ha táncolunk izzadunk, ha iszunk berúgunk...az élettan nem kedvez a francia úri kisasszonyoknak. :D

Ha otthon vagyok ahol senki sem lát nem fogok magassarkúban és sminkben parádézni egész nap csak mert az nőies, hanem "játszós"ruhát veszek fel. És képzeld a barátomnak ezzel semmi baja.

Mellesleg kíváncsi lennék te mennyire tudnál nő lenni mondjuk egy napi kerti munka, szőlőszedés, vagy takarítás után. Pedig ez is egy nő feladata és nem magassarkúban szoktak nekiállni.

2013. okt. 23. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!