Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők miért ennyire undorítóak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért ennyire undorítóak?

Figyelt kérdés

úgy viselkednek mint némelyik férfi.. Nem elég hogyy csámpásan mennek, szétett lábakkal ülnek, minden hétvégén részegre iszák magukat (ami egy nőnél az egyik legundorítóbb mikor részeg) úgy esznek, mint akik életükben nem ettek (olyan gyorsan) csámcsogva, teli szájjal beszélnek és a ráadás hogy akkorát büfögnek a végén...

Ugye káromkodnak, mint egy kocsis némelyik pluszban dohányzik is büdös cigi szagúak lesznek ruháiktól a hajukig.. Megsúgom hogy női wc rosszabb mint a férfiaké...

És ezek nevezik magukat nőknek sírnak hogy a párjuk elhagyják őket és ráunnak, engem idegesít hogy így viselkednek akkor miért csádálkoznak hogy párjuk aki szinte egész nap ezt látja elhagyja őket... Szerintem minden percben nőnek kell lenni még akkor is a 3 napja nem aludtam, ha én megtudom tenni ezt akkor más miért nem? Ezek a "NŐK" piszkálnak avval hogy én "miss pics@" vagyok ami szerintem nem így van, de ha így is van de legalább nőként viselkedem nő létemre!

2013. okt. 23. 13:34
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási és gépelési hibákért
2013. okt. 23. 13:35
 2/24 anonim ***** válasza:
87%
Kire haragszol ennyire?:D
2013. okt. 23. 13:36
 3/24 anonim válasza:
b+
2013. okt. 23. 13:37
 4/24 anonim ***** válasza:
73%
Mert azt hiszik uniszex világban élünk.
 5/24 anonim ***** válasza:
26%
Tudod, a nők egy igen speciális állatfajba tartoznak...:D
 6/24 A kérdező kommentje:
Senkire nem haragszom, csak idegesít hogy nap mint nap ezt hallom a munkahelyemen hogy milyen szemetek a pasik az ilyen nők szájából
2013. okt. 23. 13:38
 7/24 anonim ***** válasza:

Érdekes dolgokat írsz.

Ez ezért erős túlzás mert nem ennyire gyakori hogy részegre isszák magukat meg böfögnek.

Láttam már részeg nőt aki annyira kész volt hogy a lábán nem tudott állni de ez azért ritka.

2013. okt. 23. 13:38
 8/24 A kérdező kommentje:
5: Én is nő vagyok és még sem vagyok ilyen...
2013. okt. 23. 13:39
 9/24 anonim ***** válasza:
Felesleges foglalkozni az ilyen emberekkel, hagy mondják, én nem foglalkoznék velük semmilyen szinten. Talán egyszer majd rájönnek, hogy hol a hiba.
2013. okt. 23. 13:39
 10/24 A kérdező kommentje:
7: sajnos igen gyakori főleg a korosztályomban én 20 éves vagyok és láttok nap, mint nap érdekes dolgokat... És azt is hidd el hogy nem 2 nőről állapítottam ezt meg amit leírtam
2013. okt. 23. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!