Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért ennyire undorítóak?
úgy viselkednek mint némelyik férfi.. Nem elég hogyy csámpásan mennek, szétett lábakkal ülnek, minden hétvégén részegre iszák magukat (ami egy nőnél az egyik legundorítóbb mikor részeg) úgy esznek, mint akik életükben nem ettek (olyan gyorsan) csámcsogva, teli szájjal beszélnek és a ráadás hogy akkorát büfögnek a végén...
Ugye káromkodnak, mint egy kocsis némelyik pluszban dohányzik is büdös cigi szagúak lesznek ruháiktól a hajukig.. Megsúgom hogy női wc rosszabb mint a férfiaké...
És ezek nevezik magukat nőknek sírnak hogy a párjuk elhagyják őket és ráunnak, engem idegesít hogy így viselkednek akkor miért csádálkoznak hogy párjuk aki szinte egész nap ezt látja elhagyja őket... Szerintem minden percben nőnek kell lenni még akkor is a 3 napja nem aludtam, ha én megtudom tenni ezt akkor más miért nem? Ezek a "NŐK" piszkálnak avval hogy én "miss pics@" vagyok ami szerintem nem így van, de ha így is van de legalább nőként viselkedem nő létemre!
Érdekes dolgokat írsz.
Ez ezért erős túlzás mert nem ennyire gyakori hogy részegre isszák magukat meg böfögnek.
Láttam már részeg nőt aki annyira kész volt hogy a lábán nem tudott állni de ez azért ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!