Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyed errol a facebookszar pinter nataliarol?
Jól írod, kérdező.
Sikerült megtudnunk, hogy a válaszoló felesége szinte tökéletes. :DD
Az ilyen emberek a legrosszabbak.
Te legalább vállalod a véleményedet.
A jelenség meg nekem sem tetszik, de ez van. A férfiak farka erre áll fel, lehet ezt tagadni meg mismásolni, meg rib ancozni, de akkor is ez van.
És szégyellje magát az összes, aki utána lek urvázza őket. Mert ez kb. annyira szánalmas, mint kirakatba tenni magunkat.
amugy facebooksztááár-t akartam irni.nem facebookszart elnezest.igaz! ertelmetlen a kerdes.nem vagyok kiakadva.
annyira hulye azert nem vagyok..
Kisbetűvel írtad a nevét, és szalagcímbe raktad ki, hogy "facebookszar". Ne magyarázd, hogy nem pocskondiázod. Már az is elég gyökér dolog, hogy idehozod más embereknek, hogy "miért kell neki így viselkedni?". Ha ennyire hivalkodónak tartod, akkor miért mutatod még tovább másnak?
Ha meg arról van szó, hogy ítéleteket kell alkotni vagy általánosítani kell, neked nagyon jól megy: "
jaja ertekelitek a visszafogott lanyokat,de nem rajongtok ertuk mint a linkelt lanyokert:)) kepesek vagytok megalazkodni elottuk..".
Ellentétben azzal, amit én mondtam. Itt vered magad azon, hogy össznépi megkövezést hozzál össze ennek a lánynak.
Jó, ha akarod, legyen.
Nekem nem tetszik. Vékony meg van melle, de ennyi. A tekintete üres. A szemöldökét rosszul szedi. Nem öltözködik normálisan. A haja szét van vegyszerezve.
Számomra az ideális nő olyan, mint a feleségem. Nagy, kerek mellek, szépen gömbölyödő fenék, szép ruhák, okos tekintet, nyugodt magabiztosság. Bizalom és önbizalom.
Hogy egy ember mennyire bízik magában, azt abból is le lehet mérni, hogy mennyit hasonlítgatja magát másokhoz.
most meg kellene szegyenem magam?:D
hat nem fogom.valamire valo elet? na ne viccelj!
:)))))))
nem kell a vegletekbe menni:) vannak az ember eleteben olyan pillanatok amikor valaszt szeretnenek kapni a sokszor haszontalan kerdesukre.nem jellemzo ram az hogy masok eletevel foglalkozok,de most siman szemet szurt ez az egesz.
es most nyugodtan be bizonyithatod hogy ez nem igy van,mert hogy igenis masokkal foglalkozok meg blabla... de az a fele mar nem erdekel.
fingom nincs mi a vita targya,hogy oszinte legyek...
annyit tudok hogy van egy fazon aki ram erolteti a sajat fantazijajaban meg alkotott kepet rolam,akinek van egy fullos bogyos felesege.ennyit ertek kb enis
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!