Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jut eszedbe, amikor hosszú idő után összetalálkozol valakivel, aki régen nagyon tetszett, de nem jött össze sosem? Örültél a találkozásnak?
Volt ilyen nőm. Évekig hol összejöttünk, hol elküldött a francba.
Soha egy nő sem tetszett nekem annyira. A haverjaim szerint egy átlag, vékony csaj volt. Ha véletlen összetalálkoznánk, még sajnálatból sem dugnám. Egyszerűen nem érdekelne.
Igen, az öregedés meg a kilók 🤣
Milyen sokat változtunk!
Én zavarban voltam, bevallom, és azon gondolkoztam, hogy mi fogott meg benne annyira.
Azért az úgy van, hogy az első dolog, ami feltűnik az nyilván a fizikai változás. De valószínűleg már korábban sem csak a topmodel/Brad Pitt kinézete miatt zúgtunk bele. De ha elkezdünk vele beszélni, viccelődni akkor vissza jöhet az az érzés, ami anno bennünk volt, mert újra közel kerülünk a személyiségéhez, ami valószínűleg nem változott (a reakciói, gondolatai, mosolya stb).
Kérdező, lehet, hogy azért nem tudsz megszólalni, mert érzed, hogy minden visszajön és akkor véged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!