Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szeretnek a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretnek a férfiak hosszú üzeneteket olvasni?

Figyelt kérdés

Ez elmúlt pár évem alatt azt vettem észre, hogy a férfiak ideig óráig szeretik ha egy nő bőbeszédű/hosszabb üzeneteket ír, azonban eltelik pár hét az aktív beszélgetés után és mintha már kevésbé érdekelné ez őket. Előszőr még minden apró dologra reagálnak, majd rájönnek, hogy ez “fárasztó” és, hogy nekik is kell ebbe energiát fektetniük és elkezdenek 1-1 dologra válaszolni csak és ha vissza olvasom a beszélgetéseket azt látom, hogy míg engem tényleg érdekel a kommunikáció, addig a másik csak válaszolgat. Egyik kedves ismerősöm azt mondta erre a “kevesebb néha több” és lehet csak én veszem ilyen görcsösen komolyan és lehet nem vagyok elég izgalmas, mert megosztok magamról minden apró dolgot.. Szerintetek tényleg velem van a baj és azért nem lesz 5-ből 4x semmi mivel én túl pörgök és ezáltal taszítóvá válok?

Illetve, hogy tudok “egyszerűen” írni 1-2 mondatban ha megkérdezik milyen napom volt? Mert nekem az annyira fura mikor valaki csak annyit ír “semmi különös, pihenek, most értem haza, hosszú volt nagyon és társai” mivel ez picit ilyen személytelen, mintha egy idegennek írnám aki kb nem is érdekel.

ma 09:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Túl hosszú lett amit írtál, így nem olvastam el.

Férfi vagyok.

ma 09:30
 2/14 anonim ***** válasza:

Tényleg nem szeretik a túl hosszú írásokat. Párom is ilyen, gyakran szól érte, hogy fárasztja, zavarja és egyebek.

Szeretik a titokzatosságot a férfiak.

De én túlságosan későn jártam sikerrel párkapcsolat területén, már egyáltalán nem számítottam társra. (Végül összejöttem azzal, aki korábban is nagyon szimpatikus volt.)

Mindent összevetve: inkább gyakorlottabbakat érdemes kérdezni.

ma 09:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem a titokzatossagot szeretjuk, de egy ido utan faraszto chatelest igy fenttartani.

Inkabb telefonon dumaljatok, vagy video hivasban.

A legtobb ember faradt orul h el, nincs energia minden nap csomot olvasni es erdemben irni is ra.

En is kb 1 napot chatelek vmi novel masnap mar senmi kedvem rairni, nincs mit mondanom altalaban.

ma 09:37
 4/14 Fragments of Fantasy ***** válasza:
A semmiről is lehet hosszan beszélni, amire pedig nehéz érdemben reagálni. Ha meg tényleg érdemi dolgokat vetsz fel, akkor szimplán nem érdekled annyira vagy nem érdekled úgy, hogy időt fektessen abba, hogy reagál neked.
ma 09:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk talán mert unalmas hosszú üzeneteket olvasni, vissza válaszolni rájuk.

Én nő vagyok, de írtak már nekem ilyen pasik. Volt aki 5 oldalnyi szöveget írt nekem reggelre. Mire minden baromságra reagáltam amit írt eltelt vagy egy óra. Ha nem reagáltam, nap közben is írt 4-6 oldalt, így már vagy 10 oldal szövegre kellett válaszolnom. Egy idő után ghostingoltam mert nincs erre energiám.

Ha otthon vagyok, vannak háziállataim is akikkel foglalkozni kell, főzök, jó lenne kicsit pihenni is. Nincs időm regényeket írni és olvasni.

A videochat, telefonhívás jó ötlet lenne, de arra meg nem vevők ezek a regényírók. Csak írni szeretnek.

ma 09:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

5

Mindig azt mondom hasonló a hasonlóval jöjjön össze. A regényíró pasinak milyen jó lett volna például a kérdező.

ma 09:55
 7/14 anonim ***** válasza:

Én szeretek hosszasan beszélgetni, de a chatelés nem levelezés, attól nekem is herótom van. A chatelés az az élő párbeszéd írott változata, vagyis egyszer mondok/mesélek valamit én, aztán a másik. Élőben sem szereti senki mások monológjait hallgatni hosszú-hosszú perceken keresztül. Persze, mesélj bővebben a napodról, de nem kell oldalakat, 4-5 mondatban (nem tő, de azért nem is barokkos körmondatban) össze lehet foglalni egy nap fontosabb eseményeit/benyomásait. Vagy csak írj az egyik témáról egyszerre, aztán térjetek át egy másikra, ha úgy adódik.

Én utálok telefonálni, videóhívásozni, de egész nap csacsogunk a párommal chaten. Egy-két mondatokban, ahogyan amúgy egy élő beszélgetés során is társalog az ember. Vagy nem tudom, én nem szeretem azok az emberek társaságát, akik csak mondják és mondják és mondják, és kb levegőt se vesznek, hogy közbeszúrjam az esetleges gondolataimat, így engem, mint hallgatóságot nagyon könnyű elveszíteni. Nyilván így van ez az olvasott szöveggel is (amúgy könyveket szeretek olvasni, tehát nem magával az olvasással van gond, hanem az írott kommunikáció párbeszéd-jellegének hiányával).

ma 10:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert utálnak pötyögni. Időpazarlás. Akarsz vmit, telefonáljatok.
ma 10:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Kinek van kedve és ideje regényeket olvasni folyton? Ha ennyi mindent akarsz közölni hívd fel.

33F

ma 10:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Na, én meg pont az ilyen szűkszavúakat kedvelem.
ma 10:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!