Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnek a férfiak hosszú üzeneteket olvasni?
Ez elmúlt pár évem alatt azt vettem észre, hogy a férfiak ideig óráig szeretik ha egy nő bőbeszédű/hosszabb üzeneteket ír, azonban eltelik pár hét az aktív beszélgetés után és mintha már kevésbé érdekelné ez őket. Előszőr még minden apró dologra reagálnak, majd rájönnek, hogy ez “fárasztó” és, hogy nekik is kell ebbe energiát fektetniük és elkezdenek 1-1 dologra válaszolni csak és ha vissza olvasom a beszélgetéseket azt látom, hogy míg engem tényleg érdekel a kommunikáció, addig a másik csak válaszolgat. Egyik kedves ismerősöm azt mondta erre a “kevesebb néha több” és lehet csak én veszem ilyen görcsösen komolyan és lehet nem vagyok elég izgalmas, mert megosztok magamról minden apró dolgot.. Szerintetek tényleg velem van a baj és azért nem lesz 5-ből 4x semmi mivel én túl pörgök és ezáltal taszítóvá válok?
Illetve, hogy tudok “egyszerűen” írni 1-2 mondatban ha megkérdezik milyen napom volt? Mert nekem az annyira fura mikor valaki csak annyit ír “semmi különös, pihenek, most értem haza, hosszú volt nagyon és társai” mivel ez picit ilyen személytelen, mintha egy idegennek írnám aki kb nem is érdekel.
"Előszőr még minden apró dologra reagálnak, majd rájönnek, hogy ez “fárasztó” és, hogy nekik is kell ebbe energiát fektetniük és elkezdenek 1-1 dologra válaszolni csak és ha vissza olvasom a beszélgetéseket azt látom, hogy míg engem tényleg érdekel a kommunikáció, addig a másik csak válaszolgat."
Itt leírtad a kérdésedre a választ.
Úgy tettem, mint az 1-es.
Egyébként pedig nem szeretek e-mailben hosszan csevegni, cseten sem nagyon. Igazából a személyes beszélgetéseket preferálom. Csetre az ilyen apróságok, státusz, poénkodások, apró csit-cset oké, de a nagyobb lélegzetvételű dolgok engem fárasztanak írásban.
F
Én sem szeretek napi több hosszú üzenetet olvasni és írni sem.
Nő vagyok
Hasonló a hasonlóval jöjjön össze. Én írni jobban szeretek, mint telefonálni vagy videocsetelni. Amíg olyan pasival ismerkedtem aki nem ilyen volt sosem volt jó. A férjem szintén írni szeret, így rendben vagyunk.
Nem mindenki ugyanazt szereti.
Férfiként engem sem zavar ha hosszabban ir a nő.
Általában akkor én is hosszan válaszolok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!