Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a velemenyed errol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyed errol a facebookszar pinter nataliarol?

Figyelt kérdés
....

#la.la.la
2013. okt. 19. 20:44
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne foglalkozz az ilyen pirított ribikkel. Az se érdekeljen, hogy vannak suttyók, akiknek ez jön be. Egészségükre. Majd felnőnek. Úgy érzem, féltékeny vagy az ilyen lányokra, ill. hogy tepernek utánuk. Nem kell. Minek?
2013. okt. 19. 22:13
 42/50 A kérdező kommentje:
kicsit az vagyok....igen.nem tudom miért,tudom butaság.de ez van.
2013. okt. 19. 22:26
 43/50 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jó nő :D Ha ilyen testem lenne én is mutogatnám :)
2013. okt. 20. 10:17
 44/50 anonim ***** válasza:
67%

[link]

Eleg komoly gerincferdulese van.

2013. dec. 19. 17:07
 45/50 anonim ***** válasza:
ki ez?
2013. dec. 19. 17:11
 46/50 anonim ***** válasza:
Akarom őt!
2013. dec. 19. 17:12
 47/50 kendrazoltan ***** válasza:
36%
Mivel külsőre nagyon rendben van, így úgy megrántanám, hogy a haj kihullana...utána kapna egy percet, hogy megmutassa, nem olyan ostoba, mint a hasonló képeken szereplő lányok elég nagy százaléka...ha meggyőz, kapna még 2 percet, hogy arról is meggyőzzön, nem csak náluk értelmesebb, hanem az átlagtól is...ha meggyőz, én nyitott vagyok egyébre is, nem csak arra, hogy használjam...
2013. dec. 19. 17:13
 48/50 anonim ***** válasza:
Kérdező ne foglalkozz ilyenekkel. Attól, hogy a 16 éves kisfiuk rá verik később majd csak az értelmes, okos, de attól még szép lányokat fogják akarni. 16 évesen pedig nem kell bepasizni :) csak légy amilyen vagy, és téged majd nemcsak használni akarnak!
2014. jan. 24. 23:46
 49/50 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hidd el, hogy a férfiaknak az ilyen sekélyes magamutogató és beképzelt r*bancok kb 1 menetre kellenek. A fiúk oda vannak a szép lányokért és nem kell ahhoz semmit kirakni és szétrakni. Az az ő hülyesége, hogy azt hiszi, hogy ezzel azon kívül, hogy fél Magyarországnak áll a fütyköse bármi többet is elér. Nem igaz, megtolják rengetegen aztán otthagyják, majd a hülye újra visszamegy és megcsinálja újra, az okos meg kihasználja, hogy ilyen hülye a csaj és továbbáll egy olyan lányhoz, aki többet ér egy egy éjszakás kalandnál, vagy ilyen gyors tömésnél. Ne másokból meríts ötleteket és mások ilyesfajta hülyesége ne lombozzon le. Nem a mell vagy a fenéknagyság számít, hogy tetszik neked valaki. Az arcod alapján ítélik meg, (NatGeo.) a szimetria elmélet alapján, miszerint minden ember agyában van egy vagy több számára tetsző favorit szimetria, amit az arcra vetít és az alapján azonosítja be, hogy tetszik-e neki az illető vagy sem. Az, hogy ez a hülyelány azt hiszi, hogy a testi vágyak ilyesfajta gerjesztése komoly kapcsolatot hoz, nos ebben téved. Van olyan lány akit csak simán a testi alakok miatt simán megba*nál és van az aki tetszik. Ez a két csoport van, az utóbbi a nyerő. Aki dugásra vágyik az csinálja az első példa szerint, mutogassa magát ilyen formában, úgy is egyedül marad. Így nem lehet hódítani. Remélem válaszom kielégítő és hasznos volt, ebben a mai napig tartó idióta témában, ami ezzel az agyilag sérült, inkompetens lánnyal kapcsolatban. Hy! 18/F

2015. jan. 23. 00:25
 50/50 anonim ***** válasza:
45%

Kedves kérdező!

Hidd el, hogy a férfiaknak az ilyen sekélyes magamutogató és beképzelt r*bancok kb 1 menetre kellenek. A fiúk oda vannak a szép lányokért és nem kell ahhoz semmit kirakni és szétrakni. Az az ő hülyesége, hogy azt hiszi, hogy ezzel azon kívül, hogy fél Magyarországnak áll a fütyköse bármi többet is elér. Nem igaz, megtolják rengetegen aztán otthagyják, majd a hülye újra visszamegy és megcsinálja újra, az okos meg kihasználja, hogy ilyen hülye a csaj és továbbáll egy olyan lányhoz, aki többet ér egy egy éjszakás kalandnál, vagy ilyen gyors tömésnél. Ne másokból meríts ötleteket és mások ilyesfajta hülyesége ne lombozzon le. Nem a mell vagy a fenéknagyság számít, hogy tetszik neked valaki. Az arcod alapján ítélik meg, (NatGeo.) a szimetria elmélet alapján, miszerint minden ember agyában van egy vagy több számára tetsző favorit szimetria, amit az arcra vetít és az alapján azonosítja be, hogy tetszik-e neki az illető vagy sem. Az, hogy ez a hülyelány azt hiszi, hogy a testi vágyak ilyesfajta gerjesztése komoly kapcsolatot hoz, nos ebben téved. Van olyan lány akit csak simán a testi alakok miatt simán megba*nál és van az aki tetszik. Ez a két csoport van, az utóbbi a nyerő. Aki dugásra vágyik az csinálja az első példa szerint, mutogassa magát ilyen formában, úgy is egyedül marad. Így nem lehet hódítani. Remélem válaszom kielégítő és hasznos volt, ebben a mai napig tartó idióta témában, ami ezzel az agyilag sérült, inkompetens lánnyal kapcsolatban már többször is felmerült a hasonló oldalakon. Hy! 18/F

2015. jan. 23. 00:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!