Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyed errol a facebookszar pinter nataliarol?
Valóban ilyennek kell lenni ahhoz, hogy észrevegyenek nagy többségében. Utána meg persze elhordanak mindenféle rib@ ncnak.
Szóval érthetetlen számomra az egész.
Az is, hogy miután megd@ gnak egy ilyet lek@ rvázzák, ahelyett, hogy megköszönnék, hogy használhatták a pu@ciját.
Visszásságok ezek.
akkor nem csak én vagyok ezen a véleményen..
nekem nem a külsejükkel van bajoml.egy lány igenis legyen csinos meg szép...de ahoz nem kell igy viselkedeni..
Szerintem az a viselkedés sem egy normális és visszafogott nőt jellemez, hogy más nőket gyaláz a háta mögött idegeneknek. Nekem erről egy ronda és sunyi lelkű ember ugrik be. Nem kéne ilyen partner. Az én feleségem valahogy soha nem mond senkiről semmi rosszat másoknak.
Jó, persze ő valóban szép és okos nő.
:))))) jó,hát legyen.
tök jó hogy tudsz jellemezni 2 sorból.
Tudod az az idegesítő az egészben, hogy ennek a kérdésnek semmi értelme. Semmi haszna. Csak ki vagy akadva, és itt akarod levezetni a gőzt, minket ez meg lehet zavar :P
Hidd el, mindenki tudja, milyenek ezek a csajok. Ez van. Ennél többet ebből mit hozzunk ki? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!