Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a velemenyed errol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyed errol a facebookszar pinter nataliarol?

Figyelt kérdés
....

#la.la.la
2013. okt. 19. 20:44
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
jaja ertekelitek a visszafogott lanyokat,de nem rajongtok ertuk mint a linkelt lanyokert:)) kepesek vagytok megalazkodni elottuk..
2013. okt. 19. 21:09
 22/50 anonim ***** válasza:
23%

Valóban ilyennek kell lenni ahhoz, hogy észrevegyenek nagy többségében. Utána meg persze elhordanak mindenféle rib@ ncnak.

Szóval érthetetlen számomra az egész.

Az is, hogy miután megd@ gnak egy ilyet lek@ rvázzák, ahelyett, hogy megköszönnék, hogy használhatták a pu@ciját.

Visszásságok ezek.

2013. okt. 19. 21:11
 23/50 anonim ***** válasza:
Ja és ez téged irritál kérdező, ezért inkább a csajt szólod le.... Törődj magaddal. A pasik is eldönthetik, ki kell nekik. Attól hogy itt kifejted a véleményed, hidd el, senki nem fog másképp gondolkodni a nőkről.
2013. okt. 19. 21:11
 24/50 A kérdező kommentje:

akkor nem csak én vagyok ezen a véleményen..

nekem nem a külsejükkel van bajoml.egy lány igenis legyen csinos meg szép...de ahoz nem kell igy viselkedeni..

2013. okt. 19. 21:13
 25/50 A kérdező kommentje:
utolsó: nem is az a célom hogy másképp vélekedjenek a pasik a nőkről... és igazad van,értelmetlen itt kifejtenem a véleményem...
2013. okt. 19. 21:14
 26/50 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem az a viselkedés sem egy normális és visszafogott nőt jellemez, hogy más nőket gyaláz a háta mögött idegeneknek. Nekem erről egy ronda és sunyi lelkű ember ugrik be. Nem kéne ilyen partner. Az én feleségem valahogy soha nem mond senkiről semmi rosszat másoknak.

Jó, persze ő valóban szép és okos nő.

2013. okt. 19. 21:18
 27/50 A kérdező kommentje:

:))))) jó,hát legyen.

tök jó hogy tudsz jellemezni 2 sorból.

2013. okt. 19. 21:21
 28/50 anonim ***** válasza:

2 szó.

utolsó ri--anc.

2013. okt. 19. 21:21
 29/50 A kérdező kommentje:
amugy nem rémlik hogy mi rosszat mondtam volna a 2 hölgyről... azt hogy provokativ a viselkedésük.ennyi. nehogy azt mond hogy neked nincs semmiről negativ véleményed...mert akkor jó felszines ember lehetsz:)
2013. okt. 19. 21:22
 30/50 anonim ***** válasza:

Tudod az az idegesítő az egészben, hogy ennek a kérdésnek semmi értelme. Semmi haszna. Csak ki vagy akadva, és itt akarod levezetni a gőzt, minket ez meg lehet zavar :P

Hidd el, mindenki tudja, milyenek ezek a csajok. Ez van. Ennél többet ebből mit hozzunk ki? :)

2013. okt. 19. 21:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!