Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúnak vagy lánynak jobb lenni?
Én jobban szeretnék fiú lenni, de valószínű hogy csak azért, mert lány vagyok, és nem tudom milyen fiúnak lenni.
Kezdjük azzal, hogy nekünk ott van havonta a vérzés, nagyon szar, nekünk külsőleg jobban kell törődnünk magunkkal (szőrtelenítés, van aki sminkel), a lányoknál nincs olyan hogy barátság, max érdekbarátság. Ez a kép nagyon jól ábrázolja ezt, komolyan!
Általános suliba engem a lányok piszkáltak. A lányok!!! Nem a fiúk... most is középsuliba sokkal összetartóbbnak tűnnek a fiúk, mint mi, lányok.
A lányoknak könnyebb párt találni az életben? Itt vagyok 18 évesen, egy pasi se nézett rám... jé, tényleg, milyen könnyű!!
Nézhetjük úgy is a dolgot, hogy általánosítunk: JÓ pasinak, illetve JÓ csajnak jobb-e lenni? Mert ott vannak a ronda, önbizalom hiányosak is... na, azoknál melyiknek a szarabb? Biztos hogy mindkettőnek, de mivel lány vagyok, így a lányra szavazok, hogy annak szarabb.
Lehet, hogy a lányoknak nehezebb dolga van az életben pl. menstruáció, szülés, munka mellett háztartás vezetés, stb. de én ha választhatnék sem lennék fiú. Szeretek lány lenni, nincsenek "barátnőim", hiszen már nem vagyok iskolás, amúgy sem hiányoznak ezek az érdekbarátságok, de van egy párom, akivel bármit megoszthatok, minden felmerülő problémát megoldhatok, akinek bármit elmondhatok, megvigasztal, ha rossz kedvű vagyok stb.
22/ L
14-esnek. (13as vagyok)
Az volt a kérdés, hogy szerintem (SZERINTEM), tehát az ÉN véleményem szerint, lánynak vagy fiúnak jobb e lenni. Leírtam a véleményem, nem kell rá reagálni. Elolvasod és kész.
Amúgy meg olyan "barátnőim" voltak, hogy 9-10- ben nagyon jóban voltunk, aztán mivel én nem vagyok az a nagy bulizós és nem mentem velük 11-ben bulizni elkezdtek piszkálni, órákon kifigurázni, mindenkit ellenem fordítani.
Majd az érettségi után, továbbtanultam és az ottani barátnőim (3-an voltunk barátnők) ha csak kettesben voltam valamelyikkel mindig a harmadikat beszélte ki, gondolom, ha együtt voltak, akkor meg engem.
Nekem ez egyáltalán nem hiányzik.
"Eddig egy olyat sem hallottam/láttam, hogy a nők között őszinte, éveken át tartó barátság lett volna."
Az csak az ismerősi körödet minősíti.
Nekem a legjobb barátnőmmel töretlenül tart a barátságunk már 15 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!