Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúnak vagy lánynak jobb lenni?
Lánynak.
1-nem kell paráznod az miatt, hogy 1 fiúnak sem jössze be.
2-ha 1 pasi nem tetszik simán lekoppinthatod.
3-letudod húzni a vén fa--ikat.
4-...
5-...
stb, stb, stb....
Először is, nem tök mindegy, hogy melyiknek jobb lenni, úgysem változtathatsz. A műtétek is csak látszólag tesznek mássá...
Másodszor szerintem kicsit rosszul látod a dolgokat. Én is férfi vagyok és egyáltalán nem ilyen, mint amit leírtál.
Én igen is céltudatos vagyok és úgy alakítom a dolgaimat, hogy az minél jobb legyen, ne csak nekem, hanem a páromnak, vagy a családomnak egyaránt. Nem tudom, hogy te miket tapasztaltál eddig, de a nők, meg a barátnőik.. ne viccelj.
Olyan szépen gyalogolnak át egymáson, ha egy olyan pasiról van szó, aki mindkettőjüknek tetszik, hogy csak na. Szerintem náluk a legtöbb ilyen "öribari" szarság csak álca. (Tisztelet a kivételnek). Megvigasztalják egymást? Meghallgatják a másikat, aztán a hátuk mögött gúnyolódnak rajta egy 3. bnővel.
Maradok inkább fiú :D
10-szer könnyebben? Érdekes, akkor miért szingli a sok csúnya/kellemetlen személyiségű lány?
Hmmm... a "párt" ne szexkapcsolatra értsük...
A fiúk/férfiak elvannak a PC játékokkal, a barátjaikkal és ivócimboráikkal, kedvenc szabadidősportjukkal stb.. szóval már itt is több választék van egy vagy több barátnőn kívül...
Semmi érzelem? Minden emberbe van érzelem, még ha az illető férfi is, pusztán arról van szó, hogy nem mutatjuk ki, mert erre nevelik a legtöbbünket.
Akkor házasodunk, amikor csak akarunk és annyi lánnyal fekszünk le amennyivel akarunk/tudunk és ettől nem leszünk k*rvák. Állva is megerőltetés nélkül tudunk pisilni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!