Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben jobb lánynak lenni mint fiúnak?
p.u.n.c.i.
egy pasi nem lehet leszbikus
De, lehet leszbikus. Úgy hívják ,Transszexuális nő, aki a nőkhöz vonzódik.
Egyébként nem tudom, nem voltam még sosem pasi. A társadalom a pasiknak kedvez, ezért jobb pasinak lenni. De én meg szeretek harcolni, szóval jó vagyok én nőnek is :D
Nos - normális esetben lehetsz anya, normális esetben vannak anyagi előnyei, normális esetben sokkal több figyelmességet kapsz. Vagy csak én vagyok visszamaradott.
Fiúként párszor át kellett élnem spontán erekciót - elég kellemetlen tud lenni, na ettől pl. megkímél a leánylét. Bár ez csak apróság.
Egyébként nem jobb lánynak lenni, mint fiúnak és nem jobb fiúnak lenni, mint lánynak. Egyszerűen más. Más szerep, más elvárások veled szemben, máshogy kezelnek az emberek. Most hogy neked ez jó, vagy nem jó, az a saját preferenciáidtól függ csak.
A nők sokkal sikeresebbek az életben. Ha nem tanulnak is élhetnek jól egy tanult pasi mellett. Kevesebb fizikai megterhelés éri őket összességében, nem is kell annyit gondolkodniuk, hogy hogyan tovább.. majd a férfi megoldja. Ja és nem kell idegeskedniük azon sem, hogy hogy legyen barátjuk, ugyanis a pasi dolga felszedni a nőt.
Az életben szerintem könnyebb a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!