Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúnak kell jobb oldalt mennie vagy a lánynak?
Az etikett szerint a lány megy a fiú jobb oldalán.
De senki nem fog rátok csúnyán nézni ha nem így lesz :D
Ez hülyeség k*rvával mikor sétálgatol útcán?
Nekem igenis jöjjön bal oldalt hiszen balkezes vagyok így valahogy jobban kézre esik.
Utolsó xD
Ez nagyon ironikusnak hangzott
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:21
???
Miért XD?
Miért irónikus?
Egyáltalán nem annak szántam. Ez tényleg egy régi, szép hagyomány, abból az időből, amikor a férfiak, még kardot hordtak. (a kard a bal oldalon volt, és annak kihúzásával automatikusan a nőt védték elősször)
Szeretem az ilyen kis apró dolgokat, és szerintem minden ilyen kisebb-nagyobb hagyomány, illendőség elmulasztásával szegényebb az életünk, és a világunk.
Ráadásul a gyerekek nem is tanulnak ilyesmiket senkitől, csak a qrva nagy liberalizmust, meg a metroszexualitást, meg a többi "divatos" hülyeséget.
Személy szerint többre értékelem a klasszikus értékeket, vagy az apró figyelmességeket. Pl. kinyitok egy nő előtt egy 100 kilós csapóajtót, vagy ha együtt sétálok vele, a bal oldalán megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!