Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jelentősége annak, hogy egy fiú a lánynak a bal vagy a jobb kezét fogja? Ez mit jelent?
Köszönöm az első válaszoló hozzászólását, de 18 évem alatt most először találkoztam ezzel, h. egy társaságban erre tettek utalást, h. "-És a bal vagy a jobb kezed fogta?". Eddig még sosem hallottam ilyenről...
Másodiknak: köszönöm a választ. Így már világos. :)
jah.. attól leszek kitartott k.rva hogy bal oldalt megyek überLOL
egyébként meg nekem is inkább az lenne a logikus hogy én megyek belül - ha egyedül megyek akkor is belül megyek, távolabb az úttól...
és nem vagyok feminista ha rám gondoltál.
csak rohadt idegesítő volt hogy mindig "áttoszogatott" a másik oldalra... ahelyett hogy normálisan szólt volna...
a 3.-nál már rákérdeztem hogy ezért? mondta is hogy igen... és utána is ha "rossz helyre tévedtem" ugyanúgy szó nélkül húzott a másik oldalra... hát fcuk, nehogy már ez legyen a "lovag"... van szájacskája szóljon hogy kicsim másik oldal, engem ne ráncigáljon egy p@raszt se...főleg hogy ezzel lovagiasnak akar kinézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!