13 hós babám arca pirospozsgás, főleg a jobb oldalon. Kb.2 hete van így. Van ennek valami jelentősége?
Két hete még ráfogtam a fogára, de mos tmár kicsit sokallom.
Volt valakinek hasonló?
Köszi a választ!
Az arcán ekcéma?? Tudjátok mitől lett? Hogyan kezelitek?
Volt valami jellemző, ami alapján rá lehetett jönni, hogy ez ekcéma?
Köszönöm előre is!
Az én babám is ilyen volt (sőt most is az csak már ritkábban). Megmutattam a dokinak, aki azt mondta, hogy érzékeny a kinti levegőre. Ki is van száradva a bőre, kenni kell napjába többször és enyhül neki. A Babe érzékenybőrű babáknak való arckrémet ajánlotta. Végül én nem azt vettem, mert nem volt a gyógyszertárban és nem vártam meg míg megrendelik. Egy Lipobase repair nevű krémet vettem ami nekünk bevált. Ez illatanyagmentes, nem tartalmaz szinezéket, tartósítószert, holland gyártású.
Az előző hozzászólótól kérdezném, hogy az arcán lett az ekcémája a babádnak?
Kedves alisma, köszönöm a válaszod!
Nálatok is volt olyan, hogy csak az egyik oldalon piros?
Azért furcsállom, mert ha időjárásra lenne érzékeny akkor gondolom mindkettő oldal lenne. Vagy nem?
Már nem tudok mire gondolni, és kb 3 napja annyira nyűgös is, hogy alig bírom letenni :(
Bocs, hogy ilyen sokára válaszolok. Lehet már megoldódott a bajotok, de azért leírom.
Nekünk is volt, hogy csak az egyik oldalt volt piros vagyis az egyik sokkal pirosabb volt a másik pedig alig-alig. Előfordult, hogy egyáltalán nem volt piros. Mindig változott.
Jelenleg csak akkor pirosodik be ha melege van.
Köszönöm Alisma!
és mi miatt van ez? Kiderült? NÁlunk még mindig ugyanaz a helyzet :(
Nem tudom igazából, de a hőmérsékletváltozásra érzékeny szerintem.
Ma jó idő volt egész nap, melege is volt egy kicsit és piros is volt az arcocskája. A bal oldalon ráadásul jobban és mintha apró pöttyök sokasága lett volna rajta. Ma többször is kentem és estére szép lett, pötyik sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!