Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem buta a nők többsége?
Figyelt kérdés
Nő vagyok én is, mielőtt még elkezdené valaki, hogy bunkó pasi lennék. Leszbikus vagyok, ezt is leírom rögtön. Egyszerűen siralmasnak tartom a helyzetet. És ezt most nem úgy mondom, hogy ismerkedni szerettem volna és szembesültem a butasággal, hanem általánosan véve. A barátnőm szerencsére értelmes nő. Azt látom, hogy a nőknél olyan hiányosságok vannak, hogy nem is értem, hogy a férfiak ezt hogy tudják kezelni, elfogadni. Kivétel nélkül minden okos, művelt férfi barátom arra panaszkodik, hogy nincs egy normális nő se. Mindegyik a Müller Péter meg Paulo Coelho idézetekkel nyavalyog, de ugyanakkor műveletlenek, felszínesek és buták. És ezt én nőként csak megerősíteni tudom. Tényleg ilyen kevés az értelmes nő, vagy csak mi vagyunk rossz helyen? Mindannyian válogatósak vagyunk, egyetemisták, vagy már diplomások és a diplomások között is rengeteg a hülye... Férfiakból is van idióta, nem is kevés, de én úgy érzem, hogy több a buta nő, mint a buta férfi. Miért? Ennyire nincs igény az értelemre? 23N.2013. okt. 14. 13:07
41/43 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit. :/
2013. nov. 28. 20:47
42/43 anonim válasza:
Itt hol kell pontozni?
Egyébként a férfiak nem az eszükért szeretik a nőket, hanem másért.
43/43 anonim válasza:
Sajnos meg kell erősítselek ebben én is, hogy igazad van.:( A mai világban nagyon el vannak korcsosulva a nők, persze ismerek rendkívül okosat is, akit tisztelek is, de sajnos nem ez az átlag. Sőt, azt tapasztalom, hogy a legprimitívebb, műveletlenebb és idiótább pasi is okosabb és értelmesebb, a csak egy kicsikét butácskának mondott nőnél. Való igaz, hogy 30 felé haladva javul a helyzet, ott azért már nagyobb számban fordulnak elő az értelmesebbek, de a fiatalabbak siralmasak. Csak az eszetlen bulizás, a divat, a nyávogás, a kavarás megy. Én is nő vagyok egyébként, bár nem leszbikus (bi vagyok, de nem lényeges, mert boldog párkapcsolatban vagyok egy férfival már évek óta). 23 vagyok és a korosztályomból teljesen ki vagyok ábrándulva. Az egyik állandóan idióta idézeteket tesz ki Facebookra, meg kiírja, hogy mennyire szomorú, meg sz@r az élet, és amikor meg kérdezik mi a baj, akkor sz@rik válaszolni, vagy oda írja, ,,hagyjuk, hosszú"... A másik meg epekedik az olyan pasi után, aki már porig alázta többször is, és kb. s...en csúszik utána, nulla az önbecsülése, és csak megalázná magát, az értelmes tanácsokra meg tesz... Nem normálisak a legtöbben, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!