Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem buta a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem buta a nők többsége?

Figyelt kérdés
Nő vagyok én is, mielőtt még elkezdené valaki, hogy bunkó pasi lennék. Leszbikus vagyok, ezt is leírom rögtön. Egyszerűen siralmasnak tartom a helyzetet. És ezt most nem úgy mondom, hogy ismerkedni szerettem volna és szembesültem a butasággal, hanem általánosan véve. A barátnőm szerencsére értelmes nő. Azt látom, hogy a nőknél olyan hiányosságok vannak, hogy nem is értem, hogy a férfiak ezt hogy tudják kezelni, elfogadni. Kivétel nélkül minden okos, művelt férfi barátom arra panaszkodik, hogy nincs egy normális nő se. Mindegyik a Müller Péter meg Paulo Coelho idézetekkel nyavalyog, de ugyanakkor műveletlenek, felszínesek és buták. És ezt én nőként csak megerősíteni tudom. Tényleg ilyen kevés az értelmes nő, vagy csak mi vagyunk rossz helyen? Mindannyian válogatósak vagyunk, egyetemisták, vagy már diplomások és a diplomások között is rengeteg a hülye... Férfiakból is van idióta, nem is kevés, de én úgy érzem, hogy több a buta nő, mint a buta férfi. Miért? Ennyire nincs igény az értelemre? 23N.

2013. okt. 14. 13:07
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Kérdező: Túl sokat kombinálsz.

Asot: egyet értek teljesen.

2013. okt. 14. 13:55
 22/43 anonim ***** válasza:
23%
Durva sarkítás azt mondani, hogy buták. A férfiak és a nők különböznek... Míg a lányok már 13 évesen a 20 éves pasikat lesegetik az utcán, a fiúk még kisautóznak. A nőket jellemzően más dolgok érdeklik. A 18 éves lányok többsége nem tudja ki ma a miniszterelnök, és kik a szomszédos országaink. A lányok azt lesik ilyenkor, hogy hogyan tudnak csinik lenni és tetszeni egy idősebb pasinak. Később kb elől írta valaki 25 éves koruk után mikor már ezen túl vannak akkor kezdik behozni a lemaradást. 30 éves korukra már egyenlő a tudás. Ez nem jelenti azt, hogy buták. Mások, más dolgok érdeklik és hajtják őket. A lányok jellemzően jól tanulnak, illetve jobban mint a kortárs fiúk, de ez csak a jegyekben nyilvánul meg. Bemagolnak valami, álmukból is felmondják, ötöst kapnak de alkalmazni nem tudják mert valójában nem értik. Lásd kresz. Több nő megy át a kresz vizsgán elsőre és csuklóból mondják a szabályokat, de mikor vezetnek, alkalmazni nem tudják. A jobb kéz szabályt jellemzően nők nem szokták alkalmazni, mert bár tudja mi az, forgalmi helyzetben nem ismerik fel! De ez még mindig nem azt jelenti, hogy buták! Csak mások. A női agy és a test egésze a gyerek nevelésre van kifejlesztve, nem arra, hogy bolyongjon a világban. Ezért tájékozódnak jobban a férfiak. A nőknek az evolúció során nem kellett a vadászatból hazatérni, hanem a barlangban ültek a gyerekekkel.
2013. okt. 14. 14:12
 23/43 anonim ***** válasza:
19%
Furán megy itt a pontozás. Sok embernek savanyú a szőlő.
2013. okt. 14. 14:14
 24/43 A kérdező kommentje:
22, akkor lehet, hogy nekem férfi agyam van. :)
2013. okt. 14. 14:25
 25/43 anonim ***** válasza:
28%
Igen, a "tisztelet a kivételnek" lemaradt :) Nekem ez a tapasztalatom.
2013. okt. 14. 14:29
 26/43 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom ki mit hív butaságnak. Én azt, ha valakit nem neveltek meg, és azt hiszi körülötte forog az univerzum, alapvetőnek érzi, hogy miatta van minden a világban. Ez a mentalitás buta viselkedést szül. Nősténynél, hímnél egyaránt. Az én környezetemben több a neveletlen lány, mint a neveletlen fiú, de ez csak amit én látok, nem jártam még mindenhol, nem láttam az összes embert.

27/f

2013. okt. 14. 14:36
 27/43 anonim ***** válasza:
41%

Amig a buta nök es az idiotak ferfiak megtalaljak egymast, engem marhara hidegen hagy a dolog.

De ha egy buta nö egy ertelmes pasit szemel ki, attol en is falra maszok. Föleg, ha a pasi hajlik is a dologra. Mondjuk, akkor az megse volt ertelmes...

Na mind1. Egy szonak is szaz a vege, sok a primitib hülye ember, de hala Istennek, vagyunk meg paran a masik oldalon. :)

22L

2013. okt. 14. 14:52
 28/43 A kérdező kommentje:
Nálam butaság = neveletlenség, műveletlenség, alapvető illemszabályok nem ismerése, bunkóság, arrogancia.
2013. okt. 14. 14:59
 29/43 anonim ***** válasza:
hát tény és való, hogy sok ilyen csaj van :) De én velük nem vagyok jópofa, szándékosan elrontom a hangulatot >:D
2013. okt. 14. 15:27
 30/43 NyolcOne9 ***** válasza:
43%

Azért van ez, mert a nők rendkívül makacs és nagyképű teremtmények, így képtelenek belátni a hibájukat, amit ezáltal nem is hajlandók kijavítani. Egymást is utálják, a legjobb "barátnőikre" is irigyek és féltékenyek. Mit várhat az ember ilyen lényektől?

(félig nem fogják elolvasni, már jön is a lepontozás, erről írtam az elején)

2013. okt. 14. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!