Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves,2 egyetemet végzett, mások szerint szép lány vagyok. (Meg szerintem sem vagyok csúnya, nem nagyképűség. ) Ti mit csinálnátok, ha a 40 éves pasitok megcsalna egy kis nyomott képű 18 éves buta csajjal?
Hát... elgondolkoznék, hogy mégsem vagyok olyan nagy főnyeremény, mint amilyennek gondolom magam....
(bocs)
Utolsó! Nincs igazad! Igenis tisztelnie kéne a férfinak egy nőben aztis, hogy 28 évesen 2 egyetemet elvégzett!! a pasik sokszor, nagyon szokszor elkövetik ezt.. h NEM TISZTELIK a nőt azért amiért iggazán megérdemelné.. és igazán leirhatja, h ő nem csunya, mert egyes tizenéves kis kur.vák (bocsánat..) de 8 kiló sminkkel eltorzítva az irdatlan képüket azt hiszik magukról hogy most aztán ők itt a valakik .. kb ez a baja a kérdezőnek.. felesleges bosszut állni az az igazság.:S ha ez a pasi nem tisztel(t) téged nem érdemel meg. a véleményed fejtsd ki neki rendesen, 1-2 pofont is megérdemel, utána pedig hagyd ott, és éld az életed ahogyan mgeérdemledd!:)
32\N
Bocs 18 vagyok és csak alapozót haszálok,neked az a bajod hogy már 32 vagy?:D
Lehet,hogy neki megtetszett ez a nyomott képű,elsem tudnád hinni,hogy a szépség mennyire relatív fogalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!