Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 28 éves,2 egyetemet végzett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves,2 egyetemet végzett, mások szerint szép lány vagyok. (Meg szerintem sem vagyok csúnya, nem nagyképűség. ) Ti mit csinálnátok, ha a 40 éves pasitok megcsalna egy kis nyomott képű 18 éves buta csajjal?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 09:52
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm a választ, végre megértette valaki, hogy nem nagyképűségből írtam a dolgokat és nem azért, hogy magamat fényezzem! És jó is lenne azt tenni, amit írtál, csak most még olyan megalázottnak érzem magam, hogy az utcára sem merek kimenni, mert azt gondolom, hogy mindenki rajtam röhög.
2009. nov. 15. 10:11
 12/34 anonim ***** válasza:
70%

Nem röhög rajtad senki, nyugodj meg! Itt ha valakit kibeszélnek, az a pasi lesz, aki szemét módon képes volt a családját otthagyni.

Egyébként ez lehet, hogy nem fog tetszeni, de ha párkapcsolatról van szó, - akár amikor összejön valakivel, vagy akár megcsaláskor is - nem az egyetemi indexe alapján fog választani. Attól még tisztelheti, de egy értelmes ember nem a leckekönyv és a diploma-osztályzat alapján választ párt.

És tényleg nem kéne ilyen nyíltan leszólni valakit csak mert neked nem tetszik és nincs két diplomája. Nem attól lesz valaki az ember.

2009. nov. 15. 10:17
 13/34 A kérdező kommentje:
Nem azért szóltam le, mert nincs diplomája, a pasimnak sem volt egy sem és el nem hagytam volna senkiért, én sem az alapján választottam.
2009. nov. 15. 10:20
 14/34 anonim ***** válasza:
49%

10:08as vagyok..

hát nagyon szívesen. eza az én véleményem.. és az összes többi 'kedves' válaszolonak üzenem, hogy neki SEGÍTSÉG kell, és nem ba.szogatás.. és a 18 éves lánynak "aki csak alapozot használ" üzenem, hogy bocsánat hogy enyire általánosítva írtam, nyílván nem mindenkire igaz hál istennek:) nem is aza baj, ha vki 8 kilo sminket ken magára, hanem amikor nagyképüek ezek a lányoka semmire..:) tényleg bocsi h általánosítottam..

amugy meg nem kell megalázottnak lenned.. bár ez nagyon nehéz, ismerem az érzést.:S a lényeg h felejts.. felejts.. tudom ez is nehéz.. de vhogy csak túlvészeled.. legyél a legjobb bnőiddel, ha gondolod velük menj ki sétálni vagy épp ahová kell menned.. és "szerezz" majd egy olyan férfit, akiről elsőre látod h ő megérdemel téged:) bármi kell szolj.:)

2009. nov. 15. 10:23
 15/34 A kérdező kommentje:
Leginkább azon vagyok kiakadva, hogy egy 18 évessel??
2009. nov. 15. 10:23
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Végülis közted meg a pasid között is 12 év van. Nem a koron kellene kiakadnod, hanem azon, hogy megcsalt. Ami tényleg szemétség, megérdemelné, hogy jól megleckéztessék.
2009. nov. 15. 10:26
 17/34 A kérdező kommentje:
10:08, köszönöm, nagyon aranyos vagy. Biztos, aki b.szogat, az még nem volt ilyen helyzetben, de nem is kívánom, hogy legyen. Azt a pillanatot sosem felejtem el, amikor beléptem a lakásba. Már hetek óta sejtettem, hogy van valakije, mert furán viselkedett. És amikor hazafelé tartottam, azt is tudtam, hogy ott találom őket, direkt a lebuktatás volt a cél. De végig arra számítottam, hogy egy 30 körüli nőt fogok ott találni. És ez volt a legnagyobb pofára esés.
2009. nov. 15. 10:27
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan nem értelek. Nem az volt a legnagyobb pofára esés, hogy megcsalt, hanem az, hogy nem egy 30 évessel?

Az eddigi hozzászólásaidból nekem az jött le, hogy elég furcsán látod a dolgokat. Te vagy a szép főnyeremény, kiemelve hogy két egyetemet végzett, ő meg a buta ronda lány? Csak nem lehet olyan ronda, ha mégis megcsalt vele.

2009. nov. 15. 10:31
 19/34 A kérdező kommentje:
Na jó, hagyjuk, látom nem nagyon érti senki a helyzetet. Köszi a válaszokat, sziasztok.
2009. nov. 15. 10:33
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Értjük a helyzetet, és hidd el, nagyon sajnáljuk hogy ez történt, de kicsit a nagyképűségből visszavehetnél!
2009. nov. 15. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!