Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves,2 egyetemet végzett, mások szerint szép lány vagyok. (Meg szerintem sem vagyok csúnya, nem nagyképűség. ) Ti mit csinálnátok, ha a 40 éves pasitok megcsalna egy kis nyomott képű 18 éves buta csajjal?
Nem röhög rajtad senki, nyugodj meg! Itt ha valakit kibeszélnek, az a pasi lesz, aki szemét módon képes volt a családját otthagyni.
Egyébként ez lehet, hogy nem fog tetszeni, de ha párkapcsolatról van szó, - akár amikor összejön valakivel, vagy akár megcsaláskor is - nem az egyetemi indexe alapján fog választani. Attól még tisztelheti, de egy értelmes ember nem a leckekönyv és a diploma-osztályzat alapján választ párt.
És tényleg nem kéne ilyen nyíltan leszólni valakit csak mert neked nem tetszik és nincs két diplomája. Nem attól lesz valaki az ember.
10:08as vagyok..
hát nagyon szívesen. eza az én véleményem.. és az összes többi 'kedves' válaszolonak üzenem, hogy neki SEGÍTSÉG kell, és nem ba.szogatás.. és a 18 éves lánynak "aki csak alapozot használ" üzenem, hogy bocsánat hogy enyire általánosítva írtam, nyílván nem mindenkire igaz hál istennek:) nem is aza baj, ha vki 8 kilo sminket ken magára, hanem amikor nagyképüek ezek a lányoka semmire..:) tényleg bocsi h általánosítottam..
amugy meg nem kell megalázottnak lenned.. bár ez nagyon nehéz, ismerem az érzést.:S a lényeg h felejts.. felejts.. tudom ez is nehéz.. de vhogy csak túlvészeled.. legyél a legjobb bnőiddel, ha gondolod velük menj ki sétálni vagy épp ahová kell menned.. és "szerezz" majd egy olyan férfit, akiről elsőre látod h ő megérdemel téged:) bármi kell szolj.:)
Most komolyan nem értelek. Nem az volt a legnagyobb pofára esés, hogy megcsalt, hanem az, hogy nem egy 30 évessel?
Az eddigi hozzászólásaidból nekem az jött le, hogy elég furcsán látod a dolgokat. Te vagy a szép főnyeremény, kiemelve hogy két egyetemet végzett, ő meg a buta ronda lány? Csak nem lehet olyan ronda, ha mégis megcsalt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!