Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves,2 egyetemet végzett, mások szerint szép lány vagyok. (Meg szerintem sem vagyok csúnya, nem nagyképűség. ) Ti mit csinálnátok, ha a 40 éves pasitok megcsalna egy kis nyomott képű 18 éves buta csajjal?
Itt tényleg nem az a lényeg h kivel csalt meg, hanem az h megcsalt, minden más csak másodlagos dolog. Jól tetted h dobtad a pasid, ilyennel már nem érdemes foglalkozni.
És attól h szapulod a másik csajt még nem lesz tőle jobb.
figyu, sztem pont azért csalt meg egy 18 évessel, mert ekkora korkülönbség van köztetek.
szted te miért kellettél neki? mert fiatal voltál/vagy. most talált egy még fiatalabbat, aki összejött vele.
és egyébkéntis, ha fiatal vagy és szép, és 2 diplomás, akkor mi a francot keresel egy 40 éves, lassan aszódott öregember mellett,??
keress már egy korban hozzádillőt, temég nemvagy 40 éves.
Utolsónak: na mi van? Fáj, hogy 16 évesen neki kellett állnod melózni, és nem járhattál egyetemre?...
Na mindegy, tehát, hogy onoljak, én teljesen megértelek! Csak nálam pont fordítva volt a helyzet: én 17 voltam és a 22 éves barátom egy 28 éves csajjal csalt meg! Ráadásul a csaj egy rohadt kövér tehén 'mindenki babája' volt. Fel a fejjel, próbáld meg elfelejteni, a bosszúnak pedig nincs értelme, csak magadat mérgezed meg vele. És igenis van mire büszkének lenned, valószínűleg sokat kínlódtál azért, hogy 2 diplomád legyen. Én esetleg azt tanácsolnám Neked, hogy menj el bulizni, kavarja valakivel, az helyre teszi az önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!