Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem buta a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem buta a nők többsége?

Figyelt kérdés
Nő vagyok én is, mielőtt még elkezdené valaki, hogy bunkó pasi lennék. Leszbikus vagyok, ezt is leírom rögtön. Egyszerűen siralmasnak tartom a helyzetet. És ezt most nem úgy mondom, hogy ismerkedni szerettem volna és szembesültem a butasággal, hanem általánosan véve. A barátnőm szerencsére értelmes nő. Azt látom, hogy a nőknél olyan hiányosságok vannak, hogy nem is értem, hogy a férfiak ezt hogy tudják kezelni, elfogadni. Kivétel nélkül minden okos, művelt férfi barátom arra panaszkodik, hogy nincs egy normális nő se. Mindegyik a Müller Péter meg Paulo Coelho idézetekkel nyavalyog, de ugyanakkor műveletlenek, felszínesek és buták. És ezt én nőként csak megerősíteni tudom. Tényleg ilyen kevés az értelmes nő, vagy csak mi vagyunk rossz helyen? Mindannyian válogatósak vagyunk, egyetemisták, vagy már diplomások és a diplomások között is rengeteg a hülye... Férfiakból is van idióta, nem is kevés, de én úgy érzem, hogy több a buta nő, mint a buta férfi. Miért? Ennyire nincs igény az értelemre? 23N.

2013. okt. 14. 13:07
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
39%

Végre egy értelmes nő, mint a kérdező! Miért nincs belőled több Bogaram? :D

fiatal srác

2013. okt. 14. 13:16
 12/43 anonim ***** válasza:
76%

A férfiak között is ugyanúgy vannak hülyék, mint a nők között. Nem vettem észre különbséget.

És előbb utóbb a hasonló emberek egymásra találnak. Nem nagyon van olyan az ismeretségi körömben, hogy a párok között túl nagy értelmi különbség lenne.

13/43 anonim ***** válasza:
2%
Teljesen igazad van. Mégis azt mondom, a nő inkább legyen buta, mint okos. Nem gáz, ha egy nő okos, csak sok közülük egyben már okoskodó is...attól pedig kevesebb rosszabb van a világon!
 14/43 anonim ***** válasza:
58%

Nem, szerintem is, nemtől függetlenül rengeteg a primitív ember, nőből azért láthatsz több ilyet, mert több nő él, mint férfi.

Kedvencem amikor jönnek azzal, hogy válogatós vagyok, mert nem találok egy értelmes férfit akivel a szerelem is kialakulna.

2013. okt. 14. 13:17
 15/43 anonim ***** válasza:
53%

Jaj kérdezőcske, én megértelek, de ha te annyira nagyokos vagy, komolyan ne tegyél már fel ilyen kérdést! Mi az, hogy miért??? Mert ők ennyire tornázták fel magukat az évek alatt! Nem tudtak/nem akartak fejlődni az évek alatt, vagy épp ha ilyen társaságban voltak, egymást húzzák le! De sosem értem, ezeknek a miért kérdéseknek mi értelme van.... Ennyit magadtól is tudsz, ha olyan okos vagy. Meg persze lehetne még sorolni, hogy mi miként húzza le az embereket! Kb. csak arról szól ez, hogy leírhasd, hogy ez neked de nem tetszik. Ezért felesleges kérdést kiírni!

Az meg megint hatalmas butaságra vall, hogy te nemes egyszerűséggel megállapítod, hogy férfiakból kevesebb van... Még is mi alapján? Hol a reprezentatív minta? Ez csak a te kis környezeted.

2013. okt. 14. 13:18
 16/43 A kérdező kommentje:

15-ös, pusztán érdekel mások véleménye is, nem tartom magam nagy okosnak. Az meg, hogy ez az én kis környezetem, hülyeség. Elsősorban azért, mert rengeteg embert ismerek, rengeteg különböző országból. És amit írtam főleg Magyarországon és a többi volt kommunista országokban tapasztaltam. Érdekes, hogy ugyanazon helyen ismerkedtem meg nőkkel és férfiakkal is és ha beszélgetek velük, észrevehetőek a különbségek. A férfiak több mindenben jártasak, mint a nők.

10-es, a nőkhöz vonzódom és nincs szükségem érzelmileg és testileg egy férfire se. ;) De ez itt és most nem fontos.

2013. okt. 14. 13:34
 17/43 ASOT ***** válasza:
79%

Az emberek abból indulnak ki legfőképp amit megéltek.

Amilyen emberekkel találkoztak, akiket megismertek.

Ha nők férfiak, kifogtak 4-5 olyan embert aki elutasította őket, csalódtak bennük félreismerték őket, akkor sokan már haragból azt mondják h mindenki ilyen. Utána már általánosítanak.

És ezek után sokan becsavarodnak, sokan csak ellenségesek tudnak lenni az ellenkező nemmel, csak a rosszat látják.

ÉS ez addig nem is fog változni míg az ellenkezőjét nem tapasztalják....

Hülye a legtöbb nő...hát valóban van aki az, van aki egy álomvilágban él, és amíg megteheti addig abban is fog.

Egy nő aki csinos jól néz ki tisztában van az adottságaival az megteheti, hogy válogat, és ugye szexel kapcsolatban nagyon sokmindent megszabhat.

De olyan kevés van aki 2 lábbal áll a földön. De egyre több fiatalabb srác is. De ha az ember feladja akkor nem is fog normálisat találni.....

2013. okt. 14. 13:36
 18/43 anonim ***** válasza:
Nincs mert ez a laza meg a menő és képesek ezen az iku szinten maradni később is
2013. okt. 14. 13:38
 19/43 A kérdező kommentje:
17-es, de azon nem gondolkozik senki, hogy a külső az mulandó és idővel mindenki megöregszik? Akkor mi lesz? Mi lesz, ha már a külsejével nem tud labdába rúgni? Engem valahogy nem erre neveltek a szüleim... Nekem a külső egy adottság, nem egy tulajdonság. Jó a megjelenésem, de nem viszem túlzásba a dolgokat és nem ezzel akarok az életben előrébb jutni. A másik, amit nem értek meg: hogyan képes valaki folyton függni mástól?! Oké, legyen egy támaszod (a párod), de miért kell tőle függni?
2013. okt. 14. 13:40
 20/43 ASOT ***** válasza:
39%

Itt kicsit szerintem bajban vagy és rosszul értelmezed a dolgokat.

Megöregszik és a teste is elavul..okés ez így van, de a pasiknak meg a nőknek is ez természetes dolog. Nem isa mondtam hogy ez mondjuk 80 év felett már működik :)

De amíg az ember "ragyog" addig élhet vele.

Függni valakitől??

Igen vannak ilyen emberek.

2 leggyakoribb eset:

-1. pénz! Nem dolgozik, nicns hová menni, mert vagy lusta vagy kitalálja h jajj de depressziós vagyok és inkább kínlódik egy rossz kapcsolatban, ahelyett h a talpára állna. (jó elhiszem nem mindenkinek könnyű)

- 2. a kissé már betegesen ragaszkodó emberek, akik végre találnak valakit és még ha legbelül tudják is h nem jó a kapcsolat, de azon vannak hogy soha senki mást nem tlaálnának rajta kívül....

De szerintem túl sokat foglalkozol ezzel :)

Nyugodj meg, menj igyál egy kávét vagy szívj el egy cigit, vagy mindkettő.

Vagy egyél egy csokit.

2013. okt. 14. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!