Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem buta a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem buta a nők többsége?

Figyelt kérdés
Nő vagyok én is, mielőtt még elkezdené valaki, hogy bunkó pasi lennék. Leszbikus vagyok, ezt is leírom rögtön. Egyszerűen siralmasnak tartom a helyzetet. És ezt most nem úgy mondom, hogy ismerkedni szerettem volna és szembesültem a butasággal, hanem általánosan véve. A barátnőm szerencsére értelmes nő. Azt látom, hogy a nőknél olyan hiányosságok vannak, hogy nem is értem, hogy a férfiak ezt hogy tudják kezelni, elfogadni. Kivétel nélkül minden okos, művelt férfi barátom arra panaszkodik, hogy nincs egy normális nő se. Mindegyik a Müller Péter meg Paulo Coelho idézetekkel nyavalyog, de ugyanakkor műveletlenek, felszínesek és buták. És ezt én nőként csak megerősíteni tudom. Tényleg ilyen kevés az értelmes nő, vagy csak mi vagyunk rossz helyen? Mindannyian válogatósak vagyunk, egyetemisták, vagy már diplomások és a diplomások között is rengeteg a hülye... Férfiakból is van idióta, nem is kevés, de én úgy érzem, hogy több a buta nő, mint a buta férfi. Miért? Ennyire nincs igény az értelemre? 23N.

2013. okt. 14. 13:07
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is észrevettem nagyon sok helyzetben, hogy az ilyen "jó nők" az állítólagos legjobb barátnőjüket is ócsárolják... Miért? Én a legjobb barátnőmért tűzbe tenném a kezem és ő is értem.
2013. okt. 14. 16:13
 32/43 anonim ***** válasza:
39%
Van kivétel, én is láttam. Meg te is ide tartozol a barátnőddel ezek szerint. Amit én láttam, hogy csomó lány, már suliban is kislány kortól kezdve, úgy gyűjt barátnőt, hogy az a primitív algoritmus van, hogy legyen nálam nyomibb. Mert akkor nyilván jól érzem magam, hogy én nem vagyok ekkora nyomi, mekkora királyság. A fiúknál ez nem így megy. Bajtársad a barátod, és ugyanolyan nyomik vagytok, mégis spanoltok. De mindkét oldalon tuti, hogy van sok kivétel.
2013. okt. 14. 18:18
 33/43 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon sok embernek savanyú itt a szőlő, csakúgy mint kérdezőnek! :D
2013. okt. 14. 18:59
 34/43 anonim ***** válasza:
42%
De főleg a székelykáposzta és a citromos víz. Ezek penge kis cuccok. ;)
2013. okt. 14. 20:33
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Mivel te férfi vagy női testben ezért látol bele a nők lelki világába. És lehet buta a legtöbb nő, de ugyanolyan sok buta férfi is van és szerencsétlen. :D
2013. okt. 15. 19:32
 36/43 anonim ***** válasza:
56%
Én úgy látom, inkább a férfiak között sok a rém buta. Sok fiú olvasási nehézséggel küzd, azt főleg nem tudják, mi fán teremnek a kvantumelméletek, vagy hasonlók. Műveltség? Nuku. Mondjuk nekem a nagyon fiatal, dekoratív srácok tetszenek, pl. 25-30 feletti kizárt, az is, ha mackós, vagy ilyesmi. :)
2013. nov. 26. 23:47
 37/43 anonim ***** válasza:
56%
"A 18 éves lányok többsége nem tudja ki ma a miniszterelnök, és kik a szomszédos országaink." A fiúk tudnák? Dehogy. Szoktam 18 körülieket is felszedni, mert jobb testűek, mint a korosabb férfiak. Mondom: többségük jó, ha rendesen tud olvasni. :))
2013. nov. 26. 23:49
 38/43 anonim ***** válasza:
77%

"A női agy és a test egésze a gyerek nevelésre van kifejlesztve, nem arra, hogy bolyongjon a világban. Ezért tájékozódnak jobban a férfiak. A nőknek az evolúció során nem kellett a vadászatból hazatérni, hanem a barlangban ültek a gyerekekkel."

Ez meg hatalmas butaság. Épp a szülés és gyereknevelés óriási intellektuális előny a nők számára, mind hormonálisan, mind agyfelépítés szempontjából. Legalább annyi előnnyel jár, mint a férfiak bóklászása. :)

Az állatvilágban szinte minden fajnál a nőstények nevelik egyedül az utódokat. Ők tanítják védekezni, vadászni őket. Eleinte az embernél is így lehetett, de később, amikor a férfi elbóklászott, s néha hetekig semmit sem ejtett el is a nőre hárult a dolog. A nők a maguk élelemszerző munkájával jóval több biztos erőforrást szereztek meg ez idő alatt, közben figyeltek a gyerekekre is.

Régen sokkal nehezebb volt 5-6 gyerekből kettőt élve felnevelni. Kizárólag a legintelligensebb anyák gyerekei nőhettek fel. Ez igen erős szelekciós nyomást jelentett. Számtalan dolgot kellett észben tartani: nem mérgező-e az élet, nem túl hideg vagy forró-e a víz, mit jelez a gyerek, melyik bogyót érdemes leszedni. Ez nem magolás. Gondolkozni, értelmezni, figyelni kellett.

Arról nem is beszélve, hogy intellektuális képességeit, s úgy egészében véve, genetikai adottságait az utód némiképp "jobban" örökli az anyjától, mint az apjától. :)

[link]

[link]

A szülés óriási pozitív hatásai is azt mutatják, hogy a gyereknevelés hajdan hatalmas kihívás lehetett. Szó szerint életek függtek tőle, ahogyan a vadászattól, háborúktól is. Aki lenézi a nők másfajta (és máshol is hasznosítható!- minél jobb anya válna egy nőből, bizony, annál tehetségesebb tudós is válna belőle) intelligenciáját, annak érdemes belegondolnia, hogy az őskorban gyakorlatilag arra lett volna utalva az élete, hogy az őt neveli nő mennyire intelligens.

[link]

2013. nov. 27. 00:00
 39/43 anonim ***** válasza:
77%

Kedves Kérdező,

nehéz helyzetbe hozol. Én is nő vagyok, és csodálom a férfiakat. Okosak, erősek, én eddig csak tanultam tőlük. Nőkkel kevésbé tudok beszélgetni, és akkor is felszínes dolgokról. Ennek ellenére butának/műveletlennek beállítani az egész női nemet... Nos... Ez szűklátókörűségre vall. Amikor saját nagyszerűségem (iskolai jó jegyeim, előrehaladásom, műveltségem, tájékozottságom, ismereteim) eszembe jutnak, rögtön elgondolkozom a hiányosságaimon. Inkább arra gondolok, milyen keveset tudok, és más emberek (nők, férfiak, tökmindegy) mennyivel többet tudnak, mint én, vagy az élet más területein mennyivel jártasabbak, mint én.

Most csak azért, mert ismered az argumentáció szó jelentését, sőt, használod társalgási szinten (ami rendkívüli ellenérzést válthat ki), nem jelenti azt, hogy te okos vagy, más meg buta. Sose törődj más értelmi színvonalával, mert megkeseredsz. Sok buta ember van, de csak arra gondolj, hogy nálad is vannak okosabbak. Így máris más a képlet. :)

Na örülök, hogy segíthettem.

2013. nov. 27. 09:23
 40/43 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy miért pontozzátok le a válaszadókat akik értelmes választ adnak, nem értem az embereket, fáj ha már másnak értelmesebb a véleménye.
2013. nov. 28. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!