Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan akadt ki rám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan akadt ki rám?

Figyelt kérdés

Középiskolás végzős fiú vagyok és van egy lány barátnőm(baráti viszony van köztünk semmi több), jóba vagyok vele, és annak van egy barátnője.

Legjobb lány barátnőm, barátnője és annak egy lány ismerőse és a két lány külön-külön megkért, hogy szalagavatón táncoljak velük.

Legjobb lány barátnőm, barátnője nagyon sokszor nyaggatott, hogy táncoljak vele. Mondtam neki, hogy nem táncolok. Többen is kérdezték, hogy táncolok-e vele. Szerintem előadta pár embernek, hogy mi ketten fogunk táncolni...

Aztán végül kedvet kaptam a tánchoz, és találtam egy másik lányt, akivel táncolhatok majd. Legjobb lány barátnőm, barátnője megtudta ezt, és megkérdezte hogy ez tényleg így van, mondtam, hogy igen, erre nagyon kiakadt, és szemrehányásokat tett nekem mindenki előtt, hogy miért hazudtam azt, hogy nincs kedvem táncolni, és megmondhattam volna nem vele szeretnék táncolni és stb. Csak ha ezt megmondtam volna neki ezt akkor is megsértődött volna. Úgy állítja be ezt az egészet, és hogy nekem kötelező vele táncolnom.

Az úgye nem számít neki, hogy én mit szeretnék, arra nem is gondolt, hogy én esetleg másik lánnyal szeretnék táncolni, csak azt számít, amit ő akar.

Bevágta a durcit és mindenkinek kibeszél, pedig semmi köze ahhoz amit én teszek, és hadd döntsem már én el, hogy kivel szeretnénk táncolni.

2013. okt. 6. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet jogtalanul is kiakadni?
2013. okt. 6. 17:25
 2/4 A kérdező kommentje:
1# válaszon jót nevettem. :)
2013. okt. 6. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha megjött a kedved akkor talán először a l.lánybarátod barátnőjétöl kellett volna megkérdezni .D: mert igy azt hiszi h azért nem mész vele mert nem bírod , sztem magyarázd el neki mert nem akartad megbántani
2013. okt. 6. 17:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Pont ezaz hogy vele nem akartam táncolni.
2013. okt. 6. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!