Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek az ilyen "vagány" lányokról?
Figyelt kérdés
Szép lány, nagyon.
Viszont nem csendes. Jó nagy szája van, szókimondó, nem fél senkitől, mindenkinek beszól, aki okot ad rá. Nagyon jól ismer minden rap és alternatív előadót, kívülről fújja a számaikat, rengeteg koncerten volt már, sok barátja van, mindenkivel jól kijön. Nem érzékeny. Nagyon jól táncol, mindenféle tánchoz ért, rohadt szexin tud táncolni.
Megbízható egyébként. Sosem látod, ha rossz kedve van, nyitott mindenre és mindenkire.
2013. okt. 3. 17:53
11/14 A kérdező kommentje:
Amúgy annyira tetszik nekem... Csak nem tudom hogyan közeledjek hozzá. Félek hogy elküld a p*csába.
2013. okt. 3. 18:02
13/14 anonim válasza:
Vicces, de egy ilyen csaj tiszteletét egyszer úgy vívtam ki, hogy felvettem vele a kesztyűt és a folyosó két végéből elkezdtük oltogatni egymást. Nem mondom, ha kihozzák belőlem, én is megérem a pénzem, szóval elég jól elpárbajozgattunk ott. A végén már röhögött mindenki, aki ott volt, már még mi is és attól a naptól fogva valamiféle "kiválasztott" lettem, akit megtűrt maga mellett és adott a szavára. Nem mondom, hogy tedd te is ezt, de nekem ez a taktika jött be. :D
14/14 anonim válasza:
"nyitott mindenre és mindenkire"
"Félek hogy elküld a p*csába."
Hmm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!