Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek az ilyen "vagány" lányokról?
Figyelt kérdés
Szép lány, nagyon.
Viszont nem csendes. Jó nagy szája van, szókimondó, nem fél senkitől, mindenkinek beszól, aki okot ad rá. Nagyon jól ismer minden rap és alternatív előadót, kívülről fújja a számaikat, rengeteg koncerten volt már, sok barátja van, mindenkivel jól kijön. Nem érzékeny. Nagyon jól táncol, mindenféle tánchoz ért, rohadt szexin tud táncolni.
Megbízható egyébként. Sosem látod, ha rossz kedve van, nyitott mindenre és mindenkire.
2013. okt. 3. 17:53
1/14 anonim válasza:
"Szép lány, nagyon.
Viszont nem csendes. Jó nagy szája van..."
Oké ennyi elég is. Nem az esetem...
2/14 anonim válasza:
nekem se... tipikus rapper ribizli. Egyéniség nulla
3/14 anonim válasza:
Nem érdekel, ki mit mond, nekem nagyon tetszene egy ilyen lány. :D
4/14 anonim válasza:
Ha hajlandó velem eljönni Rectal Smegma és Cock And Ball Torture koncertre akkor talán igen,hisz úgyis nyitott mindenre és nagy a szája szóval ott nyugodtan kötözködhetne bárkivel.
5/14 anonim válasza:
Nekem a Rém című film jut erről a leírásról eszembe.
A leszbikus csaj aki mindenkinek beszólt...a végén meg prostiként ölte az embereket halomra.
6/14 anonim válasza:
Alapvetően nem lenne gond, ha nem fél kiállni magáért és másokért, akiket szeret, de hajlamosak ezek a lányok túldimenzionálni magukat, a szerepüket és átmennek flegmatikus műveletlen paraszt stílusba sokszor. Kiváló dolog, hogy jól táncol, ez ritka manapság, de azt hiszem túl nagy szájú lenne hozzám (kicsit én is ilyen őszinte, hirtelen vagyok) szóval két dudás egy csárda esete...másik meg, hogy én nem szeretem a rap zenét meg az altert sem.
7/14 A kérdező kommentje:
#4: biztosan elmenne :D
2013. okt. 3. 17:59
9/14 anonim válasza:
Nem érezné jól magát mellettem, nagyon különbözünk. Persze ki tudja...
10/14 anonim válasza:
Szóba jöhet. Persze nem hinném, hogy sokáig tartana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!