Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan lányokról, akiknek elváltak a szüleik/szétesett a családjuk vagy elvesztettek valakit?
Van mikor szánalmat van mikor sajnálatot.Ez nagyban ember függő.
Szerintem nem értékesek.Ugyan olyan emberek mint te vagy én,max nehezebb volt az életének egy szakasza
Meghallgatom és, ha van kérdésem megkérdezem tőle és azt hozzá szoktam tenni, ha nem akar válaszolni ne tegye akkor!
Annyira hülye kérdés ez de szerintem te se vagy komplett!
Az értékeset nem úgy értettem, hogy ettől értékes, hanem alapjáraton maga az ember értékes.
Nem sima válásra, inkább tragikusabb dolgokra gondolok, pl. haláleset vagy nem ismeri a szüleit, vagy ilyesmik.
A kérdést egyébként azért tettem fel, mert van egy érdekes tapasztalatom ezzel kapcsolatban és kíváncsivá tett.
Köszönöm!
Nem értem a kérdést.
Nekem például minden családtagom meghalt. Egyedül vagyok. De valamilyen más állatfaj lennék, hogy másképpen kellene hozzám viszonyulni bárkinek?
Miért jutott eszedbe egy ilyen kérdés?
Semmit. Nekem is meghalt az apám még 5 éves koromban. 10 éves koromban már több mint 8 temetésen voltam, mégse befolyásolt ez semmit. Talán csak könnyebben feldolgozom a halálhíreket.
Azért tegyük hozzá, hogy ez nem olyan ritka dolog manapság. Sőt szerintem eddig több gyereket ismerek csonka családból, mint rendesből.
Akkor írd ezt. Mit nem értesz ezen? Általánosságban mit gondoltok, mit éreztek, amikor megtudjátok, és hogyan viszonyultok hozzájuk. Ha te nem érzel semmit, akkor te nem. És meg is értetted.
Az én környezetemben tapasztaltam egy megkülönböztetést ez alapján, ezért írtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!