Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Mit gondoltok az olyan mentalitású és viselkedésű lányokról, mint amilyen Szepesi Nikolett?
Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 19:02
3/10 anonim válasza:
Ki az a Szepesi Nikolett és hogyan viselkedik?
4/10 anonim válasza:
Semmit. Ilyen emberekre nem pazarlom a betűket.
5/10 anonim válasza:
Buta ribi akit jól szájba kéne vágni,majd dolgozni küldeni!
7/10 anonim válasza:
Sportolóként nem sok ember ismerte,de amióta bepillantást kaptunk a naplójából azóta mindenki tudja,hogy sportolt is :-) :-)
8/10 anonim válasza:
Elkezdtem a könyvét, de már a bevezető közben abba kellett hagynom, mert olyan p.icsa stílusa van a ribinek, hogy meg tudtam vna fejelni, de mivel ő meg nem vt ott, ezért inkább nem feszítettem tovább a húrt.
Vszeg még a farka is meghülyült annak, aki megdugta...
9/10 anonim válasza:
Véleményem nekem is az, hogy a magyarok(általában) álszentek és mivel szerény anyagi lehetőséggel bírnak még irigyek, rosszindulatúak is. Szepesi Niki nem döbbentett le, mindenki azt tehet amit akar, illetve amit a törvény nem tilt. Azzal nem értettem egyet azonban, hogy mikor volt pénze, szórta.
10/10 anonim válasza:
Nem tudom milyen mentalitású Szepesi Nikolett. Azt tudom, hogy írt egy könyvet, amit a sok hülye meg is vesz, ő meg szénné keresi magát, még akkor is, ha egy szó nem igaz az egészből.
A szex a legjobb üzlet, és Szepesinek még csak csinálnia sem kell, csak leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!