Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen viselkedésű lányról?
Van ilyen, de ez hosszútávú kapcsolatra alkalmatlan. Valószínűleg csak pár alkalomra kell nekik..
Ne legyél ezért féltékeny rá. Hidd el, úgy is neked lesz jobb majd rájössz.
mondjuk azt nem értem minek bejelenteni hogy van pasija, de egyébként most akkor az a bajod hogy nyíltan beszél ezekről a dolgokról? vagy nem értem a problémád:D
képet sem értem minek mutogat, de ez az ő dolga.
és ezen felül beképzelt és kényes, vagy ennyi az indok amiért beképzeltnek nevezed?
Azzal nincs baj, ha valaki nyitott, de szerintem a legtöbb embert baromira nem érdekli, hogy épp most ki tetszik neki, vagy hogy van pasija..Tuti nem irigy rád, nyugi,csak ez a fajta viselkedés nem elítélendő ugyan, de elég idegesítő.
Tanárokkal beszélgessen nyugodtan, azzal nincs semmi baj.
Egyszer nálunk is volt egy ilyen csaj, de ő még egy nap azzal is beállított, hogy b@đszus megjött a menzeszem...
Na hát, kit érdekel?:D:) És szétnéztem az osztályomban az arcok között, ...hát egyiknek sem tetszett annyira ez a fajta viselkedés elhihetitek. És azért a nyitottság és a bugyuta viselkedés között nagyon sok különbség van.
mekkora hüly.e pics@ lehet :D
írtózom az ilyen emberektől,de nagyon
tuti nem bírnám elviselni
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!