Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti mit gondoltok erről?
Egy manöken ismerősömtől megkérdeztem, hogy tanuló masszőrként gyakorolhatnék-e rajta. Erre azt válaszolta, hogy 10 ezer Ft-ért alkalmanként igen....
Pedig nem tartanak rossz pasinak a lányok, de ezen nagyon meglepődtem.
Szerintem nem masszírozásra gondolt és azt hitte, hogy tudod mit jelent ha azt mondja neked, hogy ő "manöken".
Gondolkodj és gyűjts egy kis lét, próbáld ki mit tud ennyiért...
hát lehet h én vagyok a hülye de nem értem az ősszefüggéseket.... még ő kér azért pénzt h te masszírozhasd? nem fordít a kéne??? xd
vagy... arra gondolt h a gyakorlás alatt a sexet értitek ... :D vagy tényleg nemtom XD minden esertre érdekes.... de sztem keress mást.... mondjuk ezt olvasva jól jönne egy masszőr xd
Én fodrásztanulónak voltam alanya és természetesen pénzért vállaltam. Hiszen itt nem arról van szó, hogy a vendég igényeit kielégíti a szolgáltató, hanem arról, hogy a fogásokat, módszereket (amik neki fontosak) gyakorolja.
Szerintem teljesen normális, hogy pénzt kér érte. Nem az ő kényelméről gondoskodnál ugyanis, hanem ő állna a te rendelkezésedre. Ha ingyen próbababát akarsz, akkor ott van a nagyid, anyud, apud, hugod, bátyád etc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!