Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tetszik nektek Justin Bieber? Fiuk, ti mit gondoltok réla?
egy fiú:
irigyek vagyunk, mert ahoz képest, hogy milyen egy nyámnyila nyálgép bu.zi, marha sokat keres
17 éves de megállt 12 éves kinézetben.
Hangja se valami nagy szám szerintem de ugy látszik a tinilányoknak bejön.
Nem irigykedek rá nincs miért ez a véleményem :D
17/F
Nem tetszik se a hangja, se a kinézete a srácnak (bár az arca már kevésbé olyan gyerekes, mint amilyen 16 évesen volt) egyedül a stylistját szeretem, mert elég sokszor jól tud felöltözni. A zenéje még mindig szörnyű (nekem legalábbis, mivel jórészt rock, metál zenét hallgatok) bár már kezd mutálni. Kb. ennyi.
14/L
Engem maga az egész fiú irritál... A hangja/zenéje borzalmas, a kinézete is. Bár bevallom, kezd egyre jobban kinézni. Kicsit szégyellem, de mostanában elég helyes lett. De attól még utálom a zenéjét. És ha tehetném, kitörölném a világról. :)
Amiről beszélek:
Ne értsetek félre! Nem szeretem Justint... Egyszerűen csak el kell fogadni, hogy ő is változik, és, hogy igenis egyre idősebbnek néz ki.
De gondolom ezt ti is látjátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!